Otkrivamo još jedan super stylish stan sa instagrama
Otkrivamo još jedan super stylish stan sa instagrama

Otkrivamo još jedan super stylish
stan sa instagrama

Ako vam se dopala priča o estetičnom art stanu u Hamburgu, onda je ovaj tekst namenjen upravo vama. Ovaj put vas vodimo u Berlin (izgleda da Nemice baš imaju smisao za enterijer) u još jedan sjajan devojački prostor za život.

Ako ste, kao i mi, pasionirani istraživač dobrih enterijera – onda vam je ovaj stan bar jednom iskočio na pinterestu. Staklena vrata koja odvajaju dnevnu od spavaće sobe previše su genijalna ideja da bi vam tek tako promakla. Ako pak niste, još bolje. U tom slučaju sada ide jedna lagana premijera super funkcionalnog stana iz Berlina.

Ovim stanom većinski preovladavaju neutralni tonovi i prirodno svetlo, tako da je roze plišana sofa na nekin način dominantna. Najgenijalnija ideja (da, smete da je iskopirate) su zapravo specifična staklena vrata koja odvajaju dnevni boravak od dela za spavanje.

Kada su zatvorena, odaju utisak velikog providnog zida i samim tim dižu estetiku ovog enterijera na potpuno novi nivo. Pre nego što ishitreno pozovete majstore i krenete da pravite staklena vrata, razmislite o privatnosti. Mada, u ovom slučaju, estetika > privatnost.

 

Dobra stvar kod ovih instagram profila jeste pregršt ideja koje možete pokupiti za sopstveno uredjenje enterijera. Boje zidova koje mogu potpuno promeniti izgled stana, ili mini trikovi kako da maksimalno iskoristite prostor.

U ovom stanu, na primer, zid i vrata izmedju kuhinje i dnevne sobe obojeni su u skroz navy plavu nijansu. Koliko god u teoriji to delovalo drastično, u praksi vidimo jedan interesantan, zabavan enterijer. I naravno biljke. Biljaka nikad dosta.

Ukoliko želite još da istražite detalje u ovom berlinskom stanu, možete otići direktno na instagram profil.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori