Nöje home&dom – nova destinacija za sve ljubitelje home dekora
Nöje home&dom – nova destinacija za sve ljubitelje home dekora

Nöje home&dom – nova destinacija
za sve ljubitelje home dekora

Nöje [nø:jæ] noun  – sinonim na švedskom jeziku i podneblju za doživljaj, emociju ili situaciju koja je u vezi sa zadovoljstvom, srećom i osmehom, ujedno je i naziv novootvorenog salona Nöje home&dom koji na beogradsku home&dekor scenu ekskluzivno donosi LiuJo Living asortiman / thanks for that / španski brend Nomon koji nudi inovativnu rasvetu, dekor i satove, kao i druge svetske brendove. Journal obsessed with home décor team pali navigaciju sa adresom – Vojvode Stepe 314 i iz prve ruke donosi fresh interior design news.

Nöjet är helt på min sida!
The pleasure is all mine!

Iza novootvorenog Nöje home&dom salona nameštaja i dekorativnih predmeta za kuću stoji osnivačica brenda i direktorka Ivana Vidaković koja je, zajedno sa svojim suprugom Bojanom Vidakovićem, donela svežu perspektivu u svet home dekora. Sa bogatim iskustvom u korporativnom sektoru farmaceutske industrije, Ivana je pokazala ne samo izvanredno poslovno znanje, već i strast prema stvaranju prostora koji nadilazi samo funkcionalnost. Životni put vodio je u dug boravak u Švedskoj, gde je upila bogatstvo kulture i jezika, pronalazeći inspiraciju u svakom detalju oko sebe. Ova iskustva, zajedno sa njenom prirodnom kreativnošću, oblikovala su viziju koja je postala Nöje.

Ime salona nije slučajno odabrano. Kako smo već istakli, Nöje je švedska reč koja nosi duboko značenje, simbolizirajući radost, sreću i zadovoljstvo. Nöje je sve ono što najpre osetite kada uđete u Nöje home&dom ili kada neki od njihovih home aksesoara ponesete kući. Posebnu ulogu u stvaranju ovog enterijera imaju i arhitekte iz Unknown Studija. Njihova kreativnost i stručnost dovele su do stvaranja prostora koji nije samo funkcionalan, već i estetski neodoljiv.

nöje, njutning, förnöjelse, behag, lust, önskan

U Nöje home&domu svaki detalj je odabran iz strasti prema eleganciji. Nova destinacija u Beogradu nudi ultimativno iskustvo opremanja doma. Ovde će vas dočekati drugačiji i unikatan asortiman proizvoda kao i prostor koji je osmišljen da pruži nezaboravno iskustvo kupovine. Misija ovog brenda nije samo prodaja dekoracija. On zastupa ideju da svaki komad nalazi svoj dom, a da dom zaslužuje lični pečat. Zato je svaki predmet u asortimanu pažljivo odabran kako bi odražavao eleganciju, kvalitet i jedinstvenost, a vama omogućio da stvorite dom koji odiše vašom ličnošću.

Ono što izdvaja Nöje home&dom je fokus na iskustvu kupca. Cilj je da svaki kupac doživi i za sebe odabere nešto što se ne može naći na drugom mestu. Upravo zato, ponuda proizvoda nije bazirana na količini, već na kvalitetu i posebnosti. Većina artikala dolazi u ograničenim količinama. Imaju u ponudi samo jedan ili dva primerka proizvoda, što svaku kupovinu čini još posebnijim iskustvom.

Liu Jo Living

Osim vesti da je u pitanju novootovreni salon home dekora, donosimo i vest da postaju generalni regionalni zastupnik za Liu Jo Living. Reč je o renomiranom brendu koji spaja sofisticiranu estetiku sa funkcionalnošću. Osim vrhunskog nameštaja, Nöje home&dom će, nuditi dekor i tekstil iz Liu Jo Living kolekcije. Na taj način bogaćujući ponudu i omogućavajući kupcima da stvore prostor koji odražava njihovu jedinstvenu estetiku. Ova ekspanzija asortimana donosi novu dimenziju konceptu, omogućavajući da pruži još više inspiracije i mogućnosti za uređenje doma. Misija ostaje ista – stvoriti prostor u kojem kupci mogu doživeti jedinstveno iskustvo i pronaći inspiraciju za svoj životni prostor.

I to nije sve –  Nöje home&dom uskoro će našem tržištu predstaviti i španski brend Nomon koji nudi inovativnu rasvetu, dekor i satove. Nomon je poznat upravo po tome što kupcima pruža mogućnost da ožive svoje domove na potpuno novi način. Ovaj brend kombinuje moderni dizajn od klasičnih i prirodnih materijala, poput drveta i metala, sa visokim standardima kvaliteta i funkcionalnosti, nudeći inspirativna i nesvakidašnja rešenja za uređenje prostora.

Plus: Lokalna umetnost

Kako Journal tim oduvek igra na kartu Lokalno, posebno nas je obradovalo saznanje da u njihovom širokom asortimanu, domaći umetnici takođe zauzimaju posebno mesto. Nöje home&dom aktivno podržava male proizvođače i umetnike, pružajući im prostora da pokažu svoje talente i doprinesu bogatstvu lokalne scene dizajna i stvaralaštva. Za sada ovde možete naći dela Vladana Martinovića čije se skulpture nalaze od Egipta preko Argentine pa sve do Indije. Nude i raznovrsan izbor šoljica koja su mala umetnička dela Bojane Jokmanović iz Galerije 1250. A svaka od njih je jedinstvena i posebna na svoj način. Ideja je da ponuda umetnika sa ovih prostora u budućnosti bude još veća, kako bi se negovala domaća stvaralačka scena.

Jedno je sigurno – istog trenutka pošto zakoračite u Nöje home&dom, dočekaće vas drugačije iskustvo i ispuniti pozitivna energija. Enterijer je sam po sebi umetničko delo, gde se metal, boje i konstrukcija savršeno uklapaju kako bi stvorili prostor koji odiše inovativnim šarmom. Svaki komad nameštaja, svaka polica, svaki detalj – sve je pažljivo osmišljeno kako bi se stvorila atmosfera koja je jedinstvena.

Fotografije i video: Ljubo Ašćerić

Učitati još
Zatvori