Obožavamo ovaj art stan u Hamburgu
Obožavamo ovaj art stan u Hamburgu

Obožavamo ovaj art stan u Hamburgu

Na Instagramu redovno pronalazimo inspiraciju kada govorimo o uređenju enterijera, ali i jednostavnim životnim savetima koji naš život čine udobnijim. Jedan od Instagram profila koji obožavamo je i @sansnovazuhause. Ovaj profil kreativne devojke iz Hamburga uvek nas iznova iznenadi svojom neopisivom estetskom lakoćom. Pastelne i nežne boje, umetnička dela, restaurirani nameštaj, detalji koji odišu profinjenošću. Sve to odlikuje ovaj Instagram profil.

Art stan u Hamburgu

Kako izgleda jedan mladalački art stan u Hamburgu? Pa upravo ovako kako možemo videti na ovom Instagram profilu. Visoki plafoni, prostrane prostorije i minimalističko uređenje u kojem preovladavaju detalji. Savršen je primer kako kombinovati jednostavne dizajnerske komade uz umetnička dela i craft predmete. S daškom boho romantike, koja se odlikuje, na primer, velikim tepihom ili pak romantično sveže cveće u belim vazama – sve to daje poseban i unikatan vajb celom prostoru.

Kako s malo učiniti mnogo?

Glavnom prostorijom dominira veliki stari neobojeni zid čija se estetika savršeno uklapa u rustični fazon, a dekoracije na plafonu koje dominiraju prostorijama daju celom stanu poseban aristokratski moment. Enterijer naravno ne može bez nezaobilaznih biljaka, pa se tako tu našla i omiljena monstera. Jednostavan i minimalistički pristup uz pomno birane detalje čini savršeni sklad i ovaj stan totalno poželjnim za useljenje.

Učitati još
Zatvori