Kako je Leo Woodall postao ultimativan crush?
Kako je Leo Woodall postao ultimativan crush?

Kako je Leo Woodall postao
ultimativan crush?

Trenutno najpopularnija serija je Netflixova One Day. Ako ste je gledali ili vam non stop izlazi po društvenim mrežama, onda ste sigurno uočili da je serija iznedrila novog internet IT dečka. Leo Woodall, koji glumi Dextera zaludeo je obožavateljke. No, niste jedini ako ste pomislili da ste ga već negde videli. Ko je ovaj mladi glumac i šta sve znamo o njemu?

Leo Woodall
LUDOVIC ROBERT/NETFLIX

Sve zbog serije Peaky Blinders

Leo Woodall je 27-godišnji britanski glumac. Iako dolazi iz glumačke porodice (tata mu je poznati Andrew Woodall, očuh Alexander Morton, a mama mu je završila glumu), Leo je oduvek hteo biti sportista ili profesor fizičkog vaspitanja. Za glumu se odlučio tek u kasnim tinejdžerskim godinama, kada je sa 19 godina pogledao Peaky Blinders i ostao oduševljen. Upisao je glumu i imao manje uloge na televiziji i filmu. Onda smo ga prvi put primetili u drugoj sezoni hit antologijske serije The White Lotus. Glumio je Jacka, problematičnog nećaka  Toma Hollandera, koji započinje aferu sa Portiom (Haley Lu Richardson). To mu je bila breakthrough uloga, ali Leo sa The White Lotus seta nije otišao samo sa velikom popularnošću. Na žalost mnogih obožavateljki, pre par dana potvrđena je njegova veza sa koleginicom Meghann Fahy.

Službeno off the market

Kada je izašla druga sezona The White Lotusa brzo se počelo spekulisati da su Leo i Meghann (koja je glumila suprugu Thea Jamesa) par. Prvi put je to bilo kada je Leo na svom Instagram profilu objavio slajd fotki sa seta, a u caption stavio ‘That’s amore‘. Meghann je komentarisala – volim te. Međutim, dugo vremena nisu ništa službeno potvrđivali, a u intervjuima su čak tvrdili da su samo prijatelji. I Leo i Meghann su na Instagramu objavljivali fotke iz Italije gde su snimali The White Lotus zbog čega su glasine o njihovoj vezi bile sve glasnije.

Te glasine su sada i potvrđene kada je Meghann pre par dana objavila Instagram sliku na kojoj zagrljeni šetaju. Iako im se lica ne vide, Leo je označen na slici, a šaljivo je i komentarisao – ko je ovaj?.

Sada kada se o njemu sve više priča, a One Day je završila, sve nas zanima gde ćemo imati priliku da ga gledamo dalje. Za ovu godinu još nije potvrđeno da mu izlazi još jedan projekat, no još se čeka informacija kada bi trebalo da izađe mini serija Prime Target. Reč je o triler seriji u kojoj Leo ima glavnu ulogu, a prati studenta matematike Edwarda koji otkriva način da dobije pristup svim kompjuterima na svetu. No, uskoro otkriva i neprijatelja koji želi uništiti njegovu ideju i pre nego što se ostvari.

Dok čekamo Prime Target, donosimo trailer za One Day, za slučaj da je još niste pogledali.

Tekst je preuzet sa Journal.hr

Foto: Instagram @leowoodall/ @meghannfahy/ LUDOVIC ROBERT/NETFLIX

 

Učitati još
Zatvori