HBO konačno potvrdio kada stižu nove sezone „The White Lotus“ – i drugih serija koje čekamo
HBO konačno potvrdio kada stižu nove sezone „The White Lotus“ – i drugih serija koje čekamo

HBO konačno potvrdio kada stižu nove sezone „The White Lotus“ – i drugih serija koje čekamo

Budućnost mnogih holivudskih projekata – kako onih realizovanih, koji čekaju svoje premijere, tako i onih čije realizacija se još uvek iščekuje – svakim danom je neizvesnija. Štrajk najpre scenarista, čiji su zahtevi potom ispunjeni, ali i glumaca, koji još uvek pregovaraju, doveo je do toga da se obustave gotovo sva snimanja, ali i radovi na scenarijima prethodno već najavljenih serija i filmova. Među njima su i popularne HBO serije, poput The White LotusEuphoria. Iz ove producijske kuće konačno su objavili kada možemo da očekujemo nove epizode – i nije tako skoro kao što smo se nadali.

Putovanje u Aziju odlaže se za 2025.

Ranije ove godine, nakon što je završeno emitovanje druge sezone serije The White Lotus, najavljeno je da će za naredne epizode lokacija biti – Tajland. Međutim, putovanje u ovu zemlju Jugoistočne Azije sa novim (i možda nekim starim?) likovima odlaže se za 2025. godinu, kada je HBO potvrdio da će premijerno biti prikazane nove epizode treće sezone. Iako je inicijalno bilo planirano da to bude naredne, dakle 2024, štrajk je uticao i na scenariste Mikea Whitea, koji je za to vreme prekinuo rad na pisanju novih epizoda, pa tako ni snimanje nije moglo da otpočne.

Slična sudbina i za ostale hit serije

Da će 2025. godian biti daleko uzbudljivija od naredne, barem kada je TV program u pitanju, potvrđuju i navodi HBO-a, a kojima je potvrđeno da će, osim The White Lotus, i fanovi hit serija The Last of Us Euphoria morati da sačekaju više od 12 meseci kako bi pogledali kako se razvijaju sudbine njihovih omiljenih junaka. Iz ove kuće su potvrdili da jedna od najgledanijih na platformi, distopijska serija The Last of Us počinje sa produkcijom početkom 2024. godine, što znači da bi premijera druge sezone mogla da se dogodi tek nešto kasnije – a isto važi i za seriju Sama Levinsona, Euphoria.

Svetlo na kraju (programskog) tunela

Činjenica da mnoge od naših omiljenih serija neće doživeti svoje nastavke još dugi niz meseci ne ostavlja nam izbora osim da rewatchujemo stare epizode i obnavljamo gradivo. Ipak, da će novih sadržaja ipak biti potvrdili su iz HBO, pa je tako najavljeno da će naredna sezona spin-off projekat serijala Game of Thrones, serija House of the Dragon ipak ugledati svetlost streaming platforme nešto ranije od ostalih. Kako je najavljeno, nove epizode stići će već početkom 2024. godine.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori