La Casa De Caffé: Novo mesto za ispijanje kafe koje će vas oduševiti
La Casa De Caffé: Novo mesto za ispijanje kafe koje će vas oduševiti

La Casa De Caffé: Novo mesto za ispijanje
kafe koje će vas oduševiti

Ukoliko ste ljubitelj lepog enterijera i pročišćenog prostora a uz to volite dobru kafu, imamo novo mesto za vas. Na Sava promenadi, blizu tržnog centra Galerija, nalazi se La Casa De Caffé. Kao što i samo ime kaže, ovde možete popiti kafu vrhunskog kvaliteta.

@thenamestesa
@thenamestessa
La casa de Caffe
@thenamestesa
La casa de caffe
@thenamestesa

Enterijer odiše toplim bojama prijatnim za oko, a prostor je sav u staklu i ima dosta dnevnog svetla. Većina lokala u okolini je pet friendly, tako da i ovde možete opušteno sedeti sa svojim ljubimcima. Pored odlične kafe, ovde možete doći na brunch, matine, koktele kao i dezert.

Postoje i zdravi, sveže cedjeni sokovi koji će vam podići energiju u svako doba dana. Dok još traje letnja sezona, terasa je idealna za uživanje na suncu i svežem vazduhu, a nakon kafe možete nastaviti šetnju pored reke.

@igorjosif
@igorjosif

La Casa De Caffe specijalitet kuće je čuveni italijanski dezert baziran na kafi: Affogato. Njegovi osnovni sastojci su shot espresso kafe i sladoled, a doneće vam pravo osveženje nakon radnog dana ili shopping-a. Za food hedoniste u ponudi postoje i kroasani posuti čokoladom i lešnicima, ali i snack sa domaćim puterom od kikirikija. Još jedna poslastica koju moramo da pomenemo je Tropical Heat, mus od kokosa sa komadićima manga i mango pireom.

Foto: Instagram ; @thenamestesa ; @igorjosif

Učitati još
Zatvori