Pogledajte ko je sve posetio sinoćni Journal Xmas party
Pogledajte ko je sve posetio sinoćni Journal Xmas party

Pogledajte ko je sve posetio
sinoćni Journal Xmas party

Sinoć je u već dobro poznatom prostoru Laube održan još jedan veliki Journal Xmas party za koji se već tradicionalno tražila pozivnica više. Glamurozna gala večera inspirisana italijanskim Cipriani žurkama propraćena vrhunskim gastro specijalitetima, pićima i dobrom atmosferom i ovog puta oduševila je sve posetioce, naše drage klijente, saradnike i prijatelje. Prostor Laube je svojom magičnom rukom dekorisao Saša Šekoranja kako bi ovo bajkovito veče ostalo svima u sećanju, a muzički spektakl je zapalio atmosferu do samog kraja. Dobar stil, fina hrana i piće te ostali glam detalji su upotpunili našu Cipriani zabavu koja će se sigurno još dugo pamtiti.

Koncert koji će se dugo pamtiti

Iako su Journalovi događaji poznati po detaljima koji su dovedeni do savršenstva ipak nam je najzanimljiviji deo onaj muzički. Nakon pića dobrodošlice i laganog minglanja, zvanice su uživale u koncertu Damira Kedže koji je svojim pesmama oduševio sve prisutne. Zagrevanje uz njegove hitove, ali i obrade božićnih klasika bili su samo uvod u sve što je kasnije usledilo.

Nakon njega, kao veliko iznenađenje iza zavese koja je pala, u božićnom ambijentu, nastupila je kultna grupa Prljavo kazalište i dodatno zapalila već usijanu atmosferu. Zvanice su imale priliku da uživaju u starim hitovima i uspomenama koje je ova grupa utisnula u generacije ljudi. Raspevani, uživali su do samog kraja ove čarobne večeri. Zahvaljujemo se svim našim gostima koji su sinoć bili deo našeg slavlja i koji su podelili s nama trenutke radosti.

Ko je sve stao ispred walla Journal Xmas događaja

Ispred dugačkog walla kojeg je ukrasila šuma crvenih borova i drveni konjić, stali su sve naše drage zvanice. Ko se sve zabavljao na sinoćnjem događaju, saznajte u nastavku.

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i saradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas događaja. Hvala kompanijama Citroën, Tanquerav, Aperol, Johnnie Walker, Jana, Jamnica, Badel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), Cockta, HP, Magnolia, Croatia Osiguranje, Vindija, Frikom, Keune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal događaja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na dekorisanju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas žurke.

Zahvaljujemo svim sponzorima i saradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis Filipović, Citroën, Johnnie Walker, Croatia osiguranje, Jana, Keune, Grimbergen, Forever Young kolagen, Podravka, Vichy, Čakovečki mlinovi, Myrkl, Borboleta, Vindija.

KAKO JE IZGLEDALA ATMOSFERA NA OVOGODIŠNJEM XMAS DOGAĐAJU POGLEDAJTE OVDE.

NASTUP DAMIRA KEDŽE KOJI JE ZAGREJAO ATMOSFERU MOŽETE VIDETI OVDE.

KAKO JE IZGLEDAO KONCERT PRLJAVOG KAZALIŠTA KOJE JE NAPRAVILO ODLIČNU ATMOSFERU NA JOURNAL XMAS ŽURKI U ZAGREBAČKOJ LAUBI, DONOSIMO OVDE.

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Matej Rebernišak

Učitati još
Zatvori