Sjajan muzički nastup Damira Kedže koji je zagrejao atmosferu na Journal Xmas događaju
Sjajan muzički nastup Damira Kedže koji je zagrejao atmosferu na Journal Xmas događaju

Sjajan muzički nastup Damira Kedže koji je zagrejao atmosferu na Journal Xmas događaju

Još jedno čarobno izdanje Journal božićnog događaja je iza nas. U prazničnoj atmosferi, prijatnom društvu i predivno uređenoj Laubi družili smo se do ranih jutarnjih sati. Kao uvertira u sve što nas je tokom noći čekalo, bio je koncert Damir Kedžo. Ovaj je nastup bio dobar uvod u sjajno veče koje smo zaokružili bogatim sadržajem. Za moderiranje i podizanje atmosfere na partiju zaslužan je bio jedan jedini i neponovljivi Mario Petreković.

Kako je izgledala atmosfera, proveriti možete ovde i takođe otkriti ko je sve posetio sinoćni Journal Xmas party.

Damir Kedžo kultnim hitovima uveo nas je u party veče

Ono što je svakako doprinelo ukupnom utisku Journalovog partyja u stilu Ciprijani zabave jeste koncert Kedže koji je sve prisutne zabavljao na maloj sceni i svojim pesmama nas je zagrejao i rasplesao te dobro pripremio za iznenađenje večeri – nastup Prljavaca.

Raskošna dvorana Laube na jedno veče postala je kulisa čarobne Journalove adventske priče. Dok su se zvanice polako okupljale, Damir Kedžo je sjajnim muzičkim repertoarom zagrevao sve prisutne. Uz dobro poznate muzičke klasike, Kedžo je svojim muzičkim talentom napravio sjajan uvod u celovečernju zabavu.

Sjajna atmosfera na Journal Xmas događaju

Uz najveće hitove ovog muzičara te pratnju sjajnog benda, u Laubi niko nije sedeo. U neumornom nastupu koji je trajao gotovo dva sata publika je jednoglasno pevala sve Kedžine hitove, a nakon toga nakratko predahnula uz ukusne zalogaje koji su se našli na meniju.

Još malo atmosfere s nastupa Damira Kedže pogledajte u nastavku.

Journal Xmas Party
Journal Xmas Party
Journal Xmas Party
Journal Xmas Party

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i saradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas događaja. Hvala kompanijama Citroën, Tanquerav, Aperol, Johnnie Walker, Jana, Jamnica, Badel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), Cockta, HP, Magnolia, Croatia Osiguranje, Vindija, Frikom, Keune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal događaja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na dekorisanju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas žurke.

Zahvaljujemo svim sponzorima i saradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis Filipović, Citroën, Johnnie Walker, Croatia osiguranje, Jana, Keune, Grimbergen, Forever Young kolagen, Podravka, Vichy, Čakovečki mlinovi, Myrkl, Borboleta, Vindija.

KO JE SVE POSETIO JOURNAL XMAS PARTY DONOSIMO OVDE.

Foto: Matija Vuri, Marko Lopac, Franko Kelam

Učitati još
Zatvori