Prljavo kazalište napravilo odličnu atmosferu na Journal Xmas događaju
Prljavo kazalište napravilo odličnu atmosferu na Journal Xmas događaju

Prljavo kazalište napravilo odličnu
atmosferu na Journal Xmas događaju

Ova godina je na izmaku, a kako i priliči okrunio ju je još jedan Journal Xmas događaj. Na već dobro poznatoj lokaciji, u zagrebačkoj Laubi, sinoć se dogodila večera za pamćenje. Brojni klijenti, partneri i prijatelji portala uživali su u čarobnoj atmosferi koja nas je, barem na kratko, podsetila kako je važno opustiti se i proslaviti zajedno. Za atmosferu u prelepom ambijentu i te kako su zaslužni bili muzičari koji su napravili odličnu atmosferu. 

journal-chirstmas-party-prljavo-kazalište3

Čarobna atmosfera

Jedan od najboljih hrvatskih vokala, nadaleko poznat i van granica Hrvatske, Damir Kedžo, svojim je muzičkim brojevima bio sjajna uvertira u noć za pamćenje. Dok su se zvanice okupljale, plesali su uz taktove hitova ovog muzičkog maga i njegovih izvedbi omiljenih božićnih hitova. Kako je vreme odmicalo, gosti su uživali u delikatesima i sve je bilo spremno da atmosfera postane još bolja. Čarobno uređenje Laube sada je uz božićne dekoracije dobilo potpuno novu dimenziju koja je svima okupljenima izmamila osmehe, ipak faktor iznenađenja koji je atmosferu doveo do vrhunca, tek se pripremao.

Nakon emotivnog govora vlasnice portala Ive Radić i plesa s glavnim performerom večeri Marijom Petrekovićem, pala je zavesa i na velikoj sceni pojavio se bend kojeg vole sve  generacije – Prljavo kazalište. Bezvremenski hitovi „zapalili“ su Laubu, a gotovo da više i nije bilo zvanica koje su nastavile da sede. U dva sata fantastičnog koncerta, uz sve najveće hitove ovog benda, plesalo se i pevalo iz sveg srca. Tako je još jedan Journal Xmas Party u organizaciji Journala i agencije Alert pokazao kako su praznici uvek lepši kada ih slavimo zajedno. Pevajući hitove poput Sve je lako kad si mlad, Slaži mi, Marina, Moj bijeli labude i druge, Lauba je uskočila u božićni duh kakav samo Prljavci mogu da prirede. Ova noć tako će svima ostati u lepom sećanju s uspomenama koje ćemo dugo pamtiti. Kakva je bila atmosfera i ko je bio glavni na plesnom podijummu pogledajte na fotografijama.

 

 

 

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i saradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas događaja. Hvala kompanijama Citroën, Tanquerav, Aperol, Johnnie Walker, Jana, Jamnica, Badel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), Cockta, HP, Magnolia, Croatia Osiguranje, Vindija, Frikom, Keune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal događaja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na dekorisanju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas žurke.

Zahvaljujemo svim sponzorima i saradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis Filipović, Citroën, Johnnie Walker, Croatia osiguranje, Jana, Keune, Grimbergen, Forever Young kolagen, Podravka, Vichy, Čakovečki mlinovi, Myrkl, Borboleta, Vindija.

 

Pogledajte ko je sve posetio sinoćni veliki Journal Xmas party

Kako je bilo na ovogodišnjem Journal Xmas Partyju u Laubi?

Sjajan muzički nastup Damira Kedže koji je zagrejao atmosferu na Journal Xmas događaju

Učitati još
Zatvori