Journal pets: Stvari koje vaši hypebeast ljubimci zaslužuju
Journal pets: Stvari koje vaši hypebeast ljubimci zaslužuju

Journal pets: Stvari koje vaši
hypebeast ljubimci zaslužuju

Like mother like daughter, like father like son, a onda sasvim izvesno i like owner like pet, naročito ako su to u pitanju pripadnici hypebeast kulture. Praznično doba je idealno vreme da posebno razmazite vaše ljubimce poklonima, iako bi im samo pakovanje verovatno bilo zanimljivije. Međutim, mi i dalje imamo želju da im priuštimo sve najlepše što jedan ljubimac može da ima, odnosno, najlepše što naši omiljeni hypebeast brendovi nude. Sada J’s on my feet dobija poptuno novu dimenziju, zahvaljujući custom Horse Kicks Air Jordan patikama za konje (koje se, sasvim logično, kupuju po komadu).

Kao i za svaki dobar poklon, potrebno je da poznajete drugu stranu kojoj je on namenjen (sem ako ste od onih što tudji poklon kupujete prema sopstvenim željama, što u ovom slučaju potpuno razumemo).

Ljubimac koji odbija da spava bilo gde osim sa vama u krevetu je jedno, a hypebeast ljubimac koji odbija da spava bilo gde osim u Balenciaga mekanom krevetu je sasvim drugo. Takodje, ako ste mislili da su poklonjenici hypebeast kulture probirljivi sa svojim nakitom, očito još uvek niste upoznali ljubimca koji odbija bilo kakvu ogrlicu osim one koje nosi Off-White logo. Naravno, oni koji imaju sreću da imaju upravo takvog ljubimca, znaju da postoji neko čak probirljivijih od njih samih.

Na sreću svih zahtevnih ljubimaca koji neguju vrlo odredjen stil života, donosimo najbolje komade koji nude neki od naših omiljenih hypebeast brendova, kojima možete zaraditi titulu vlasnika za poželeti.

Hypebeast pets finds

balenciaga DOG BED AND BLANKET IN BROWN
balenciaga DOG BED AND BLANKET IN pink
balenciaga DOG NECKLACE IN SILVER
balenciaga DOG NECKLACE IN gold
supreme logo dog bone
supreme B.B. Simon studded dog collar red
supreme B.B. Simon studded dog collar
moschino logo-print pet vest harness
moschino logo-lettering charm leash moschino
moschino logo-print dog bowl
off-white Logo-Charm Dog Collar
off-white Logo-Embellished Dog Leash

Foto: Instagram, Farfetch, Balenciaga, Off-White

Učitati još
Zatvori