Hypebeast gift guide: Šta kupiti vašem najboljem hypebeast prijatelju
Hypebeast gift guide: Šta kupiti vašem najboljem hypebeast prijatelju

Hypebeast gift guide: Šta kupiti vašem
najboljem hypebeast prijatelju

Praznična sezona se bliži svom normalnom svetu, pa i poklonicima hypebeast kulture. Oni se možda predstavljaju kao da su potpuno iznad celog pojma proslavljanja praznika i razmenjivanja poklona, ali znate kako kažu, poklonu se u oči ne gleda, naročito ako je u pitanju preskupi komad njihovog omiljenog hypebeast brenda – onda teškog srca prihvataju. Stoga, kako bismo vas spasili mozganja oko toga šta pokloniti vašem najboljem hypebeast prijatelju, pripremili smo zvanični Journal hypebeast gift guide.

Off-White papuče

Svaka pristalica ove kulture zna da hypebeast estetika nije samo za pokazivanje, već način života. Kao i da on ne prestaje trenutka kada uđete u kuću. Stoga, vašem najboljem hypebeast prijatelju bi odlično koristile Off-White papuče za kuću. Ne želite valjda da im bude hladno ove zime?

Off-White Monogram-Print Slippers 82€

Off-White kišobran

Dobro znate da vaš hypebeast prijatelj ne bi mogao ni mrtav biti viđen kako nosi kišobran, ma koliko nevreme bilo u pitanju. Možda naprave izuzetak ako je u pitanju Off-White kišobran sa logotipom Zlatana Ibrahimovića na njemu. Barem možete da pokušate.

Off-White Black Long Umbrella 90€
Off-White Black Long Umbrella 90€

Balenicaga otirač

Ako postoji nešto što hypebeast fanovi nikada neće propustiti, to jeste prilika da vam daju do znanja da su hypebeast fanovi. Učinite da ta činjenica bude kristalno jasna svima koji se nađu u njihovom stanu još od samog ulaska, zahvaljujući Balenciaga otiraču, naravno.

balenciaga DOORMAT IN BEIGE 350€

Balenciaga lunch box

Teško da ćete ikad zateći hypebeast sledbenika kako za ručak na posao donosi unapred pripreljeni lunch box. Međutim, na McDonalds-u se, nažalost, ne može živeti, pa ako vam je stalo do malo zdravije ishrane vašeg hypebeast prijatelja, Balenciaga lunch box od 650 evra može čak biti dobar pokušaj da to promenite.

balenciaga LUNCH BOX IN SILVER 650€
balenciaga LUNCH BOX IN SILVER 650€

Supreme x Schmincke vodene boje

Ako je vaš hypebeast prijatelj u isto vreme i umetnik, imamo proizvod koji pogađa direktno u obe sfere njegovih interesa. Supreme x Schmincke paleta od 12 vodenih boja je savršen način da vaš prijatelj pusti mašti na volju ove praznične sezone, ili da probudite u njemu neku umetničku stranu koju do sada nije znao da poseduje.

supreme x schmincke 12 color watercolor set 158€
supreme x schmincke 12 color watercolor set 158€

Supreme x The North Face vreća za spavanje

Možda biste pretpostavili da pristalice hypebeast kulture nemaju gotovo nikakve veze sa kampovanjem, ali mi smo tu da vas razuverimo. Supreme x The North Face vreća za spavanje biće idealan poklon za one spremne da prenoće na ulici kako bi se prvi dočepali odredjenog komada najnovije kolekcije njihovog omiljenog brenda. Ko kaže da hypebeast fanovi nisu avanturističkog duha?

supreme the north face dolomite double sleeping bag 298€
supreme the north face dolomite double sleeping bag 298€

Nike ćebe

Da li bi naš zvaničan hypebeast gift gide mogao da prođe bez počasnog pomena barem jednog Nike komada? Nike Swoosh plišano ćebe možda jeste dovoljno veliko da ispod njega stane dve osobe, ali već znamo da vaš hypebeast prijatelj ne bi dopustio sebi da bude oličenje cliché zaljubljenog para tokom praznika, stoga će najverovatnije u vašem poklonu uživati sami.

nike Faux Fur Blanket $200
nike Faux Fur Blanket $200

Rick Owens korpa

Poslednji komad na našem zvaničnom gift guide-u, jeste Rick Owens crna kožna korpa. Možda je ovo bio samo malo lepši način da kažemo da je u pitanju kanta za djubre od 2000 evra, ali i hypebeast naklonjenici su ljudi. I njima je potrebno negde da odlože sve poklone koji im se ne budu svideli ovih praznika.

RICK OWENS CORBEILLE IN BLACK LEATHER 2000€

Foto. Supreme, Rick Owens, Off-White, Balenciaga, Nike

Učitati još
Zatvori