Tri holivudska para koja su ponovo viđena u javnosti nakon dužeg vremena
Tri holivudska para koja su ponovo viđena u javnosti nakon dužeg vremena

Tri holivudska para koja su ponovo viđena u
javnosti nakon dužeg vremena

Svakoga dana, iz Holivuda stižu vesti koje se tiču novih i starih parova. Za pojedine već odavno znamo, ali posredstvom različitih medija saznajemo sveže informacije o njihovim stabilnim ili narušenim odnosima. Sa druge strane, gotovo svakodnevno iznenade nas informacije koje se tiču nečijeg raskida ili razvoda. Ipak, ponekad se probudimo i na našoj omiljenoj društvenoj mreži pojave se spekulacije o novim holivudskim parovima, te spojevima kojima se nismo nadali.

Međutim, ovaj put pažnju nam je privuklo nešto drugačije. U protekloj nedelji, čak tri poznata bivša holivudska para pojavila su se ponovo u javnosti. Pojedine su objektivi kamera uspeli da zabeleže, dok su ih drugi i ovaj put vešto izbegli. Neki od njih nisu viđeni u istom društvu već nekoliko godina, a neki su tek nedavno objavili da su stavili tačku na svoj odnos. Ipak, jedno je sigurno – u pitanju su holivudski parovi za koje su svi čuli.

Gwyneth Paltrow & Chris Martin

Glumica Gwyneth Paltrow i pevač Chris Martin razveli su se 2016. godine. Par koji ima ćerku Apple i sina Mosesa sada je ponovo viđen u javnosti, a razlog je vrlo jednostavan. Njihov sin Moses je prošle nedelje završio srednju školu. Povodom svečanosti koja je upriličena, njegovi roditelji našli su se na istom mestu. Ipak, to nije iznenađujući sa obzirom na to da su, uprkos razvodu, odlučili da ostanu u prijateljskim odnosima zbog dece. Štaviše, kada je otišla na medeni mesec sa novim suprugom – Gwyneth Paltrow je na putovanje, pored dece, pozvala i bivšeg supruga.

holivudski parovi
jennifer lopez & ben affleck / profimedia

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Jennifer Lopez i Ben Affleck su, nakon brojnih tračeva o razvodu, ponovo viđeni zajedno. Samo nekoliko dana nakon što su uočeni kako napuštaju porodični događaj u Los Anđelesu, ovaj put viđeni su na maturi Benove ćerke Violet koju je dobio u braku sa glumicom Jennifer Garner. Uprkos činjenici da se ponovo sve češće počinju pojavljivati u javnosti, američki mediji tvrde da oni više ne žive zajedno. Ipak, da li su u pitanju prijateljski odnosi ili postoji mogućnost da Jennifer Lopez i Ben Affleck pokušavaju da poprave svoj odnos – saznaćemo tek u budućnosti.

holivudski parovi
Jada Pinkett Smith & Will Smith / profimedia

Jada Pinkett-Smith & Will Smith

Nakon dužeg vremena, Jada Pinkett-Smith i Will Smith pojavili su se u javnosti – i to na crvenom tepihu. Odnosno, na premijeri filma Bad Boys: Ride or Die u Holivudu gde su se fotografisali sa decom. Ipak, iako su isto to učinili pre nekoliko nedelja na premijeri ovog filma u Dubaiju, sada su se fotografisali zajedno. Za pojedine je ovo bilo vrlo iznenađujuće, sa obzirom na to da je pre godinu dana Jada Pinkett-Smith objavila da su se njih dvoje rastali još 2016. godine. Ipak, oni se nisu zvanično razveli, a Jada Pinkett-Smith rekla je da se to verovatno nikada neće ni desiti. Štaviše, ovaj par i dalje pokušava da popravi svoj odnos – a ovo je možda jedan od načina.

Foto: Profimedia, Instagram (@quiencom)

Učitati još
Zatvori