Znamo šta da radite ako ste u dugoj vezi (ali stvarno)
Znamo šta da radite ako ste u dugoj vezi (ali stvarno)

Znamo šta da radite ako ste u
dugoj vezi (ali stvarno)

Duga veza… Nakon nekog vremena, sve stvari koje ste nekada radili zajedno po prvi put, sada kao da postaju tradicija i osnovni deo života. Novih načina za zabavu je sve manje i koliko god voleli svoju ušuškanost, nekada je zaista potrebno uneti bar malo osveženja. Mi smo u to ime pripremili par predloga kako možete upotpuniti dodatno zajedničko provedeno vreme.

Verujemo da ste neke od ovih aktivnosti već isprobali, no savetujemo da ipak ostanete do kraja teksta jer kao i uvek do sada, bonus savet je suština. Duge veze su zaista nešto najlepše što može da se dogodi svakome od nas. No, nove aktivnosti su definitivno ono što donosi i nova uzbuđenja. Zato nemojte da se pravite kao da vam ovo nije potrebno.

BUDITE DOMAĆINI VEČERI DRUŠTVENIH IGARA

Žalite se kako ne viđate svoje prijatelje toliko često kao što ste to činili kada ste bili solo? Evo sjajne prilike da se iskupite. Možete pozvati i one koji trenutno imaju partnera kao i vi, ali i svoje prijatelje koji su sami. I znate šta, nikome neće biti neprijatno i svi će se podjednako dobro zabaviti. Vreme je da se odrasli vrate ovom vidu zabave.

ZASADITE BILJKU I PRATITE KAKO RASTE

Kako je došlo proleće, tako je sa njim stigla i sadnja. Ne libite se da iskoristite ovo vreme na ovaj način. Pored toga što možete zajedno napraviti plan sadnje, ići u kupovnu i radovati se kroz čitav proces, ovo je veoma kreativan način da se zabavite. Takođe, vaš zadatak se neće završiti odmah nakon što zasadite biljku. Da vidimo koliko ste odgovrni sa biljkama i da li je zalivate kao i jedno drugo u vašoj vezi.

POKUŠAJTE PENJANJE UZ STENE

Planinarenja, hiking i šetnje kroz parkove ste verovatno do sada iskusili. No, šta je sa penjanjem uz veštačke stene? Ovaj sport je pravi izvor dobre zabave i rekreacije, a ko zna, možda vam se na kraju dopadne. Novi hobi je uvek dobrodošao.

BEG BICIKLOM

Za početak ukoliko do sada niste imali prilike zajedno da iznajmite bicikle i vozite se po Keju, to mora biti prva sledeća stvar koju ćete probati. Ukoliko jeste, vreme je za kupovinu sopstvenih i vožnju do omiljenih mesta. Verujte nam, svakome je potreban jedan bicikl kada dođu sunčani dani, a ova aktivnost može da preraste u divnu zajedničku rutinu. U vezi je sve stvar kretanja, zar ne?

KUPOVINA POLOVNINA

Ovo je veoma jedinstven način da ujedno obogatite svoj dom ili garderober ali i da se dobro zabavite. Tržni centri nekada mogu veoma da iscrpe, ali na ovaj način imate priliku da budete kreativni i šalite se na račun stvari koje ste uspeli da pronađete.

UPIŠITE SE NA KURS I UČITE ZAJEDNO

Krenite zajedno u školu jezika, na časove kuvanja ili ples. Pronađite stvar koju oboje volite i želite da savladate i zajedno uživajte u usvajanju novih veština. Na ovaj način možete jedno drugim pomagati, komentarisati situaciju i provoditi više vremena zajedno, ali i sa drugim ljudima na veoma perspektivan način.

ZAJEDNO U SPA / UMESTO ODVOJENO

Žene su najčešće te koje zajedno idu u spa, međutim, smatramo da bi zajednički odlazak sa partnerom mogao biti sjajan način da se opustite. Pođite zajedno na masažu i spa, plivajte u bazenu, počastite se ručkom. Ovaj vid zabave može biti veoma romantičan. Ukoliko je ovo nešto što od kako ste u vezi redovno praktikujete. Mislimo da je vreme da vi krenete odvojeno.

LOKALNI TURIZAM

Verujemo da dosta vas voli da putuje. Ukoliko to trenutno ne možete da priuštite u meri u kojoj bi želeli, upoznajte svoj grad. Obilazite restorane koje do sada niste, češće boravite van naselja u kom živite, napravite listu stvari koje bi trebalo obići. Na ovaj način kreiraćete uzbuđenje slično onom kao kada se nalazite u potpuno nepoznatoj okolini.

IDITE REDIVNIJE U BIOSKOP POZORIŠTE

Bioskop je nešto što ste verovatno do sada radili više puta. No, koliko često idete zajedno u pozorište? Nakon odgledane predstave možete da diskutujete o smislu i uđete u dublje rasprave. Takođe, definitivno je da će pozorište biti odlično osveženje i odmor od bioskopskih sala i velikih ekrana.

POČNITE (PONOVO) DA IZLAZITE

Ljudi koji su dugo zajedno, kao da vremenom prestanu da posećuju noćne klubove. Ovo je verovatno jedna od najvećih grešaka. Noćni život vole svi, samo sa godinama naravno u određenoj meri. Međutim, prisetite se starih dana i posetite koncert, omiljeni noćni klub i zajedno se provedite kao nekada dok se niste još uvek upoznali. Ovaj vid zabave će definitivno dodatno ojačati vaš odnos.

BONUS

ČUVAJTE USPOMENE

Verovatno ste primetili da ovaj tekst sadrži mnogo polaroida. Kako biste jednog dana imali sve upomene na jednom mestu, vreme je da počnete da ih beležite. Telefoni su odlična stvar, međutim fotografija je ta koja zaista budi uspomene. Slavite svoju ljubav i zabeležite određene trenutke koje samo ona ume da učini posebnima. Plus, ovo će sigurno biti nova zajednička aktivnost koja će upotpuniti sve ostale.

 

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori