Hot Girl Walk: Trend koji promoviše fizičko i mentalno zdravlje
Hot Girl Walk: Trend koji promoviše fizičko i mentalno zdravlje

Hot Girl Walk: Trend koji promoviše
fizičko i mentalno zdravlje

TikTok trendovi su postali izvor motivacije, kreativnosti i pozitivnih promena. Ova platforma omogućava korisnicima da ne budu samo konzumenti sadržaja, već i da postanu kreatori trendova, inspirišući druge svojom autentičnošću i originalnošću. Upravo jedan trend koji je postao inspiracija mnogim devojkama jeste Hot Girl Walk. On podrazumeva šetnju na otvorenom koju bi svaka devojka trebalo da implementira u daily rutinu. Zašto je to tako, saznajte u ostatku teksta.

Hot Girl Walk

Ova šetnja bi trebalo da bude dužine od četiri milje, odnosno šest i po kilometara. Ipak, značaj, kao i uvek nije u kvantitetu, već u kvalitetu. Prilikom ove šetnje, kolike god dužine da je, trebalo bi da se fokusirate na tri ključna elementa – zahvalnost, postavljanje ciljeva i samopouzdanje. Ovo znači da dok šetate vaše misli bi trebalo da idu u pravcu ove tri stvari. Mislite o tome na čemu ste zahvalni, nakon toga govorite sebi šta je ono što kod sebe volite i na šta ste ponosni, i na kraju napravite mood board, odnosno one cijeve koje želite da ispunite. Ovakva šetnja smanjuje stres, anksioznost, i tokom nje se luči serotonin.

 

@cearakirk

my take on the hotgirlwalk! (Originally by hot girl @exactlyliketheothergirls but my spin on it 🤓) #hotgirlsummer #walk

♬ Juless Edits - Shou

Zašto vam je potrebna ovakva šetnja?

Ono što je počelo kao jednostavna ideja brzo je postalo popularno, sa heštegom #hotgirlwalk koji je prikupio više od 616 miliona pregleda na TikToku. Privlačnost ovog trenda leži u tome što istovremeno brinete o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Kao što smo rekli, nije bitno da ispunite cilj od šest i po kilometara. To može biti i šetnja od 45 minuta, dok god razmišlajte pozitivno. Ukoliko vam takve misli ne idu prirodno i spontano, predlaže se slušanje dobrog podcasta. Njegova tematika može biti po vašoj volji, dok god je u cilju rada na sebi. Misija ove šetnje jeste samoosnaživanje – kako u fizičkom, tako i u mentalnom smislu.

Učitati još
Zatvori