Gift guide: Dan zaljubljenih
Gift guide: Dan zaljubljenih

Gift guide: Dan zaljubljenih

Da se razumemo, ovaj put gift guide nije namenjen samo onima zaljubljenima u neku osobu nego svim onima zaljubljenima u lepo. Bilo da planirate poklon za dragu osobu ili za svoje drago biće, ovaj vodič će vam biti od velike pomoći.

Potrudili smo se da pronađemo što više domaćih brendova pomoću kojih možete da se istaknete u kupovini poklona, a na listi će se naći i neki koje smo do sada spominjali. Tu je i Zara Home sa posebnom kolekcijom za Dan zaljubljenih, kao i predlog romantične komedije koja je od skoro u bioskopima.

Dukserica / Majica

Sve popularniji pokloni jesu zapravo odevni predmeti domaćih brendova koji su unikatni, drugačiji, kvalitetni i ono najbitnije, pravljeni sa puno pažnje i ljubavi. Šta bi bio bolji poklon za Dan zaljubljenih od brenda koji je zaljubljen u svoj proizvod.

Izdvojili smo one za koje posebno znamo da neguju tradiciju u kvalitetu kroja, sastava, veza i printova koji koriste. Takođe, još jedan zadatak koji smo sami sebi nametnuli jeste taj da pokušamo da vam otkrijemo neka nova imena na domaćoj modno/umetničkoj sceni.

Predlog 3 domaća brenda:

Lovers

Brend koji smo do sada već imali prilike da spominjemo ranije u tekstu, trebalo bi ove godine da bude vaša prva stanica za kupovinu poklona. Pored toga što ovaj brend veliča ljubav, on govori umesto vas oslikavanjem najnežnijih osećanja.

U slučaju da vam je ove godine za Dan zaljubljenih srce slomljeno, imamo predlog poklona kojim možete sami sebe počastiti u to ime i nazdraviti (možda) nekim novim ljubavima.

REZ

Ukoliko ste vi ili osoba u koju ste zaljubljeni ljubitelj dobrog dizajna, urbane kulture i grafičke tehnike linorez, REZ je brend koji će sigurno ukrasti vaše srce. Predstavljamo vam naše omiljene komade koji oslikavaju ljubav prema bojama i originalnim grafičkim prikazima. Slavimo muziku, modu i ležernost kojom nas sa ljubavlju obasipa REZ.

Kez-Vez

U slučaju da je vaša voljena osoba prava nežna umetnička duša koja ceni lepe životne stvari, veruje u vanzemaljce (kao i mi) i misli da se ljubav krije u kreativno haotičnom životnom procesu u kom su i naišli na vas, imamo da vam predložimo sjajan domaći brend Kez-Vez.

Vlasnici ovog brenda ručno vezu svaki komad svoje odeće, a sama ta informacija dovoljna je da opiše količinu ljubavi koja je korišćena pri izradi svakog komada.

ZARA HOME Kolekcija: I love you

Postoje ljudi kojima je mnogo draže da dobiju na poklon nešto u čemu mogu lepo i valjano da spavaju, jer je pored vas to njihova druga najveća ljubav. Nemojte ih razočarati, i ove godine im poklonite posteljinu koja će ih podsećati na to koliko ih volite svaki put kada legnu u krevet.

Želite da neko misli na vas svako veče pre spavanja? Zara Home kolekcija I love you je prešla igricu. Ukoliko ste već počeli da ležete zajedno, vreme je da se i zvanično dogovorite koja je čija strana.

ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME

Karte za romantičnu komediju

Kako je nedavno u bioskope stigla romantična komedija sa Jennifer Lopez i Joshom Duhamelom, preporučujemo vam da Dan zaljubljenih provedete isto kao što ste provodili prvih par meseci vaše veze – odlaskom u bioskop.

Film Venčanje za umreti će vas možda naterati da dva puta razmislite pre nego što kažete –Da, a ako nemate čega da se plašite, uz ovaj film ćete se odlično nasmejati.

Ispunite voljenoj osobi želju

Ako vaša voljena osoba, ili vaše voljeno biće želi nešto za šta već dugo znate, odgovor šta da joj kupite za Dan zaljubljenih nametnuo se sam od sebe. Bilo da je to skakanje iz padobrana (za šta je možda malo hladno) ili možda odlazak na premijeru filma, vaš zadatak je već 90% rešen.

Kako vas ne bismo ostavili bez još jednog predloga, savetujemo vam posetu nekog od restorana o kojima smo imali prilike da pišemo, a koji su po našem mišljenju savršeni za obeležavanje Dana zaljubljenih. Spisak se nalazi ovde.

Foto: zarahome.com

IG: @lovers.rs; @rez_design; @kezvez; @shotgunweddingmovie

 

 

 

Učitati još
Zatvori