Mi Đa House: Poznati kinesko-korejski restoran na novoj lokaciji u Beogradu
Mi Đa House: Poznati kinesko-korejski restoran na novoj lokaciji u Beogradu

Mi Đa House: Poznati kinesko-korejski
restoran na novoj lokaciji u Beogradu

Azijska kuhinja je već godinama na vrhu lestvice omiljenih gastronomskih izbora Beograđana. To se može primetiti i po širokoj ponudi azijskih restorana. Tradicionalni ukusi istočnih kultura pronašli su svoje mesto na domaćoj gastro sceni, međutim, pored inovativnosti, bitno je izdvojiti se kvalitetom i tradicijom. Korejska kuhinja poznata je po kombinaciji začina, zrna i kvalitetnih mesa, a u spoju sa kineskom tradicionalnom hranom predstavlja idealnu opciju za ručak. Godinama nezaobilazna stanica dobre hrane i istočnog jelovnika jeste Mi Đa House – popularni azijski restoran u Beogradu. Odnedavno su se pojavili i na novoj lokaciji u ulici Milana Rakića 86g.

/ Mi Đa House – azijski restoran na novoj lokaciji /

U Mi Đa House možete pronaći veliki izbor autentičnih specijaliteta severa Kine i Koreje. Takođe, ukusi su prilagođeni domaćem podneblju, a u isto vreme je sačuvana originalna receptura jela. Tako na meniju možete pronaći različite specijalitete. Od čuvenih dumpling-a sa svinjetinom, preko kimchi supe sve do čuvenog korejskog roštilja, ukusi na Mi Đa jelovniku predstavljaju svojevrsno kratko putovanje do Azije. Iz ponude se takođe izdvajaju: čuveno japansko jelo Gydon, Bibimbap, pikantna piletina, korejski kiselo-ljuti kupus kimchi i Kimbab.

Dobre stvari ne treba menjati, a u ovom slučaju, poznati restoran je moguće posetiti i na novoj lokaciji. U Mi Đa House specijalitetima uživali ste na Voždovcu u Kruševačkoj 14, a od sada to možete učiniti i na novoj adresi u ulici Milana Rakića 86g. Dakle, lokacija je promenjena, ali kvalitet ostaje isti.

/ Netflix & takeaway /

Savremeni tempo diktira mnoge kompromise, pa tako često biramo da određene užitke ostavimo privatnim. Zato, u eri Netflixa, hranu biramo da jedemo uz omiljene serije, a, ukoliko je moguće, da je ne pripremimo. Ukoliko u kineskim i korejskim specijalitetima želite da uživate kod kuće, možete naručiti hranu na Mi Đa House sajtu. Ponuda je raznovrsna, ukus isti kao u restoranu, a sa novom lokacijom dodali su novitete i na svoj meni.

Učitati još
Zatvori