Ideja za brzi doručak: Paradajz tost
Ideja za brzi doručak: Paradajz tost

Ideja za brzi doručak: Paradajz tost

Već je poznato da smo u redakciji veliki fanovi najrazličitijih varijacija na tost za doručak, bilo da je u pitanju tost sa krastavcem, spicy avokado tost, ili čak nekonvencionalni tost od batata. Danas nastavljamo naš serijal, i donosimo vam ideju za današnji doručak. U pitanju je nezamenjivi paradajz tost, savršen za „lenje“ kuvare koji žele ukusan doručak spreman u najkraćem mogućem roku!

@sarahschenkkan
@momsdish

Sastojci 

  • hleb
  • paradajz
  • krem sir
  • maslinovo ulje
  • so

Priprema

Kada su ovako jednostavni recepti u pitanju, najbolje što možete da uradite jeste da se pozabavite odabirom pravih sastojaka. Znači, izaberite vaš omiljeni hleb po izboru, krem sir sa najbogatijim ukusem, i najsočniji paradajz koji možete da pronađete. Čar ovako lakih jela leži upravo u kvalitetnim namirnicama.

Prvo, stavite hleb da se tostira, a za to vreme nasecitge paradajz na tanke kriške. Nakon toga, namažite debeli sloj krem sira na vaš tost  i poređajte isečen paradajz na njega. Ono što će napraviti najveću razliku kada je u pitanju savršen tost sa paradajzom, jeste da nikako ne preskočite dodavanje malo maslinovog ulja preko tosta, kao i malo soli – to će posebno dovesti ukus paradajza do izražaja. Kada to uradite, vaš jednostavan, a preukusan paradajz tost je gotov i spreman za jelo!

Učitati još
Zatvori