Back to basics: Spicy avokado tost
Back to basics: Spicy avokado tost

Back to basics: Spicy avokado tost

Vreme je da se vratimo osnovni nivo pripremanja jutarnjih obroka. Minimalno nereda u kuhinji i utrošenog vremena prilikom pripremanja doručka uglavnom su prioriteti prilikom odabira jutarnjeg recepta. Ipak, brzina i čista radna površina moraju da korespondiraju sa vitaminima, proteinima i ostalim neophodnim namirnicama koje nam čuvaju zdravlje. I daju enegiju sve do ručka, koji je često neizvestan tokom užurbane radne nedelje. Za pomoć smo se ponovo obratili vernom pronalazaču najboljih recepata, te smo na Instaramu pronašli profil kuvarice iz Bruklina sa biljkom po imenu Butter (Puter) – Justine Doiron. Za oko nam je zapao spicy avokado tost sa ricotta sirom.

Sastojci

  • 2 kriške tost hleba
  • 1/2 velikog avokada, požejno zrelog
  • 1/3 šoljeice ricotta sira
  • 2 kašičice hrskavog čili luka

Priprema

Jasno je da je priprema veoma jednostavna. Međutim, redosled je važan. Tost, avokado, ricotta sir, hrskavi čili luk. To je to, upravo ste pripremili spicy avokado tost, kombinacija koja je iz raja izašla. Prijatno!

Ceo video možete da pogledate u nastavku teksta.

Justine Doiron na svom Instagram profilu deli veoma zanimljive recepte za zdrave i uglavnom veganse obroke. U nadolazećem periodu svakako ćemo sa vama podeliti još nekoliko njenih gastro vragolija, a ukoliko ste nestrpljivi skoknite ovde i pronađite vaš novi omiljeni doručak.

Učitati još
Zatvori