Cloud 23: Stiže nam novi lifestyle brend Brooklyna Beckhama
Cloud 23: Stiže nam novi lifestyle brend Brooklyna Beckhama

Cloud 23: Stiže nam novi lifestyle
brend Brooklyna Beckhama

Cloud 23 je novi brend na našem radaru. Osnivač? Niko drugi nego član globalnog fenomena poznatog kao porodica Beckham – Brooklyn Beckham. Naime, nakon vesti o rediteljskom debiju njegove supruge Nicole Peltz i Netflixove dokumentarne serije o slavnom fudbaleru, došao je red i na samostalni projekat najstarijeg sina Davida i Victorie.

Reč je o brendu Cloud 23 koji bi trebalo da predstavlja proširenje brenda Peltz Beckham. Podsetimo, Brooklyn je jedan od retkih muškaraca sa javne scene koji je uzeo ženino prezime. Zajedničkim radom već godinama unazad oni rade na širenju sopstvene imperije, a brend Cloud 23 sledeći je na listi. Po svemu sudeći, stiže nam brend koji će svoje proizvode prodavati i virtuelno.

Multiconcept brend

Cloud 23 zamišljen je kao multiconcept brend koji će spojiti hranu sa svim njenim propratnim elementima. Brooklynova ljubav prema hrani vidljiva je već nekoliko godina unazad, a nedavno je u saradnji sa kompanijom Uber Eats otvorio i svoj prvi pop-up restoran u Londonu. Inspiraciju za ime brenda Brooklyn je pronašao u Davidovoj fudbalskoj karijeri. Tako je Cloud 23 u stvari broj koji je David nosio na dresu dok je igrao za Real Madrid i LA Galaxy.

Brooklynov Instagram profil pun je cooking videa, a posebno se ističu recepti za testenine koje su kremaste i bogate sosevima. Upravo su sosevi nešto što će, čini se, biti glavni fokus brenda Cloud 23. Ljuti, kremasti, ali i čokoladni, soseva će biti mnogo. Neki od njih biće aioli, wasabi i chilli. Od slatkih se očekuju čokoladni i sosevi od meda, kao i javorov sirup i kulis od malina. Cloud 23 imaće i svoje verzije guacamolea i tahinija koji će moći da se kupuju u virtuelnom svetu.

Nijedan celebrity brend nije validan bez mercha, te od Brooklyna možemo očekivati i majice, dukseve, kape i igračke. Cloud 23 praviće i sportsku opremu i naočari, ali i kuhinjski pribor. Advokati brenda Peltz Beckham patentirali su i pića. Po svemu sudeći, Brooklynovo ime videćemo na listi poznatih ličnosti koje su se oprobale u beverage industriji. Informacija je mnogo, ali za krajnju potvrdu i dalje čekamo zvanični datum od samog Peltz Beckham dua.

Učitati još
Zatvori