Zašto svi pričaju o mini-seriji o Davidu Beckhamu?
Zašto svi pričaju o mini-seriji o Davidu Beckhamu?

Zašto svi pričaju o mini-seriji
o Davidu Beckhamu?

Ono što je za mnoge Keeping Up with the Kardashians (sada samo: Kardashians), to bi za nas bio serijal Keeping Up with the Beckhams. David Beckham na društvenim mrežama često deli porodične fotografije i zabavne snimke sa decom, pa možemo samo pretpostaviti kako bi izgledao rijaliti program kada bi ugostili kamere u svoj dom. Dok se tako nešto ne desi, zadovoljićemo se i novom mini-serijom u produkciji streaming platforme Netflix. Reč je o serijalu jednostavno naslovljenom Beckham, a koji svedoči o životnom i karijernom putu jednog od najuspešnijih fudbalera svih vremena.

Na premijeri održanoj u Londonu, David i Victoria došli su sa svojih četvoro dece, što je jedna od retkih javnih prilika u kojima je cela porodica bila na okupu.

Uz fudbalera i dizajnerku, bila su trojica sinova – Brooklyn, Romeo i Cruz, kao i najmlađi član porodice, kćerka Harper Seven. Brooklyna je pratila i supruga, model Nicola Peltz, dok je uz Romea bila izabranica Mia Regan. Premijeri su, pored brojnih kolega i saradnika iz sveta fudbala, prisustvovali i Anna Wintour, kao i glumac i TV voditelj, James Cordon, dok su na afterparty-ju bila prisutna i mnoga druga lica iz sveta show business-a, među njima i glumica Salma Hayek, sa kćerkom.

Mini-serijal Beckham sastoji se od četiri epizode, a svaka je posvećena određenoj etapi u životu Davida Beckhama, ali i njegovoj profesionalnoj karijeri. Režiju ove dokumentarne forme potpisuje Fisher Stevens, mnogima poznatiji po svojim glumačkim angažmanima, posebno u filmovima Wesa Andersona – među njima i najnovijem ostvarenju američkog reditelja, Asteroid City. Stevens je poznato lice i fanovima serije Succession, u kojoj je tumačio lik Huga Bakera. Ipak, Amerikancu nisu strani ni rediteljski zadaci, dok mu je producentski angažman na dokumentarcu The Cove doneo Oskara.

Foto: Profimedia / Instagram

Učitati još
Zatvori