Ultimativni four step vodič do estetičnog enterijera
Ultimativni four step vodič do estetičnog enterijera

Ultimativni four step vodič do
estetičnog enterijera

Kada je enterijer u pitanju, ponekad potrebno je samo nekoliko manjih izmena uz koje će vaš prostor dobiti potpuno novi izgled. Kada govorimo o trendovima u pomenutoj industriji, neminovna je sve češća i češća promena istih. Minimalizam s druge strane, odlučio je da se u ovoj industriji zadrži na neko malo duže vreme. Ovaj clean pravac osvojio je srce mase i svojom efortless magijom zakoračio u mnoge domove. Dolaskom Cowboy core-a, popularizacijom eco-friendly domova i hypebeast dekora ponekad je teško ispratiti sve najnovije trendove uz harmonizovani izgled prostora. Da svoj ambijent ne biste rekonstruisali na svaka dva do tri meseca, Journal got your back, s tim u vezi donosimo ultimativni four step vodič do estetičnog enterijera.

/First of all, let’s have a drink…/

Barovi su oduvek predstavljali mesta na kojima tragamo za nezaboravnim provodom i novim poznanstvima. Ukoliko želite da se nađete u friend group-u Beogradskog agenta 011, drinking area je apsolutni must. Ovde ne govorimo o mini baru, koji je overall fantastična ideja, već o classy kutku za vino. Minimalištički a i pristupačni držači vinskih boca, vaš ambijent učiniće omiljenim mestom za stay in izlazak, intersantne konverzacije i trač party. Who doesn’t love some wine? Poznato je da ovo grozdasto piće spaja ljude ali takođe i više nego upotpunjava estetiku vašeg prostora.

/Lighting is the key/

Aura, enegrija i celokupna atmosfera prostora, definitivno se kriju iza potpisa osvetljenja. Ambijentalno svetlo, pretežno toplih tonova predstavlja neizostavnu komponentu svakog cozy kutka. Izbegavajte bele i šljašteće led panele. Oni su u većini slučaja pre napadni, te će izbeliti vaš prostor. S druge strane, toplo osvetljenje doneće dušu prostoru i izraziti ključne siluete nameštaja. Topli tonovi upotpunjavaju ambijent opuštenim vajbom dok ga belo svetlo izoštrava. Uz ovu autentičnu rasvetu na najlakši mogući način unećete harmoniju u izabrani ambijent.

/Mirror, mirror on the wall/

Najbolji prijatelj svakog fashion ili lifestyle blogera, definitivno je ogledalo. Ovo je predmet koji nemo odobrava ili kritikuje sve naše kombinacije, služi kao mesto za slikanje svakog OOTD-a i donosi kristalno čist odraz našeg prostora. Ogledalo funky oblika može postati apsolutni statement komad u vašem ambijentu. Nekad su samo jedan beli zid i ogledalo interesantnog oblika dovoljni alati kojim dolazimo do eye-catching enterijera. S tim u vezi, ne plašite se bold silueta, boja i dodataka osvetljenja pri okviru, kada su ogledala u pitanju. Make them the main character.

/Granny’s carpet is THE moment/

Tepisi kao jedan od najglomaznijih enterijernih dodataka, zaslužuju veliku pažnju. Ukoliko ste kreativna duša, svoj dream tepih možete i sami napraviti u odajama beogradskog Twenty five tufting lab-a. S druge strane, ukoliko želite gotov proizvod, trenutno savršen izbor predstavljaju tradicionalni ćilimi koji su ove godine doživeli apsolutni come back. Pomenuti work of art, specifičan po svojim ručno tkanim dezenima, predstavlja pravo autentično blago. Samo jednim predemtom uspećete da upotpunite svoju cool oazu notom tradicije, istorije i autentičnosti. Balkan core se polako ali sigurno vraća, te negujte svoju enterijernu jugo arhivu s obzirom da odiše vanvremenskom notom ikoničnosti.

Učitati još
Zatvori