Kendall Jenner approved: L’Oréal Panorama maskara from AM to PM
Kendall Jenner approved: L’Oréal Panorama maskara from AM to PM

Kendall Jenner approved: L’Oréal
Panorama maskara from AM to PM

Čini nam se da nekako reč glamur obično vezujemo za noćne izlaske i specijalne prilike, iako ova imenica može biti reprezent našeg svakodnevnog životnog stila – od jutra do mraka. Možemo biti glamurozni i u dnevnoj varijanti ukoliko naše stanje svesti to tako percepira i – ukoliko u svakom momentu imamo pravog glam saveznika. U ovom narativu taj saveznik je nova i najluksuznija drogerijska maskara na globalnom tržištu L’Oréal Panorama, a njeno zaštitno lice je svetski supermodel Kendall Jenner.

panorama

Kendall Jenner kao zaštitno lice

Supermodel Kendall Jenner retko vezuje svoj lik za brendove, a saradnja između nje i L’Oréal je jedna od njenih najuspešnijih. U kampanji koja promoviše novu Panorama maskaru manekenka svojom pojavom redefiniše pojam luksuza, a kombinacija crne i zlatne će ove sezone biti naša go to glam varijanta. L’Oréal Paris kompanija uvek je birala istaknute individue iz sveta filma, mode i muzike a Kendall Jenner je ujedno i jedna od najpraćenijih ličnosti na društvenim mrežama.

panorama
L’Oreal Panorama

Glammed from AM to PM

U jutarnjim časovima uvek izgledamo najsvežije – po izlasku iz kuće šminka je tek nanešena i sve je na svom mestu. Koliko smo negovani najbolje se vidi preko dana, a dobar i ujednačen ten, malo bronzera i maksimalno izvučene trepavice daju našem licu preko potrebnu dnevnu dozu glamura.

Sa druge strame, makar jednom nedeljno, spremanje za noćni izlazak treba da se neguje kao svojevrsni ritual u koji ćete uvrstiti i takozvani girls night warm up uz čašu vina, razmenu make up trikova ili novootkrivenih beauty proizvoda koje obavezno dajete drugaricama na test. Ženska prijateljstva se kroz godine moraju negovati a kako drugačije nego uz večernji izlazak, dobar koktel, puno smeha. I omiljenog beauty saveznika.

L’Oreal Panorama

L’Oréal Panorama kao svojevrsna oda glamuru

Pre nego što pređemo na performanse ono što komunicira luksuz na prvu je definitivno premium pakovanje, koje do sada nije bilo praksa za drogerijske proizvode. L’Oréal Panorama maskara dolazi u metalik zlatnom pakovanju sa ugraviranim imenom po celoj dužini. To je veliki iskorak za proizvod ovog cenovnog ranga. Kako joj i samo ime govori ova maskara uz pomoć posebnih četkica sa kombinacijom dužih i kraćih vlakana što omogućava da dopre do svake trepavice. Nakon nanošenja, pruža panorama volumen trepavicama, a oči izgledaju do čak do 1.4x* krupnije. Trepavice su podignute i njihov novonastali volumen može da traje i do 24 sata**.

Pored ekskluzivnog pakovanja i panorama volumena ono što dodatno odlikuje ovu maskaru jeste dugotrajnost i činjenica da je oftamološki testirana. Osim toga, pogodna je za one za osetljivim očima ali i za korisnike kompaktnih sočiva. Njeno dejstvo nakon nanošenja je dugotrajno, ne kruni se, ne razmazuje i ne ostavlja grudvice.

*Instrumentalni test, 30 žena.  

L’Oréal Paris Panorama maskara dostupna je i kod nas. Nalazi se u slobodnoj prodaji u svim drogerijama.

**potrošački test, 111 žena

Fotografije i video: Ljubo Ašćerić, L’Oreal Paris
Mesto snimanja: Bistro Mali Pijac

Učitati još
Zatvori