Ovaj Instagram profil je naša inspiracija za hypebeast dekor
Ovaj Instagram profil je naša inspiracija za hypebeast dekor

Ovaj Instagram profil je naša
inspiracija za hypebeast dekor

Kada je Balenciaga još na pozivnici za reviju fall/winter 23 najavila povratak regular fit sakoa, bilo je jasno da se to neće zaista dogoditi, te da iako hypebeast pravac polako zalazi u svoju fade out fazu poklonici ovog stila neće nužno prihvatiti nametnutu sudbinu.

U tom duhu danas pišemo o Instagram profilu koji nam svakodnevno služi kao inspiracija, kada je hypebeast način dizajniranja enterijera u pitanju. Hype + Home je virtuelno mesto odakle krademo ideje kada nam ponestanu naše (što je retkost, ali desi se i nama).

Neon swoosh znak, The North Face šator u stanu (da, dobro ste pročitali), ili pak Space Jam mini dekorativni tepih? Sve su ovo predmeti koje sa sigurnošću opisuju fanove streetwear kulture.

Kada se radi o ovom pravcu uređenja doma, moto je biti što originalniji. U tom smislu, ne treba ponavljati predmete koji se prodaju u mass proizvodnjama, već raditi neke custom made stvari, ili dosetiti se kreativnih načina kako da budete što originalniji. Tako da, ukoliko ste talentovani, vreme je za arts & crafts sekciju.

Ukoliko niste toliko kreativni, i ne volite DIY projekte, sajt Etsy ima sjajne hypebeast inspired dekorativne dodatke, koji ne koštaju hiljade i hiljade dolara. Kada su tepisi u pitanju, već smo pisali o Mini Kaljević koja stoji iza brenda Twenty Five Market.  Ukoliko želite custom made tepih, ona je sigurna adresa.

Etsy
etsy
etsy
etsy
etsy
etsy
hypebeast
etsy
etsy
hypebeast
etsy
etsy
hypebeast
etsy
hypebeast
etsy
Učitati još
Zatvori