Ljubitelji zemljanih tonova, ovi Zara Home noviteti savršeni su dekorativni momenti za vas
Ljubitelji zemljanih tonova, ovi Zara Home noviteti savršeni su dekorativni momenti za vas

Ljubitelji zemljanih tonova, ovi Zara Home noviteti savršeni su dekorativni momenti za vas

Boja peska ovog leta biće dominantna boja kada je reč o novitetima u uređenju mirnijeg minimalistic enterijera. Ako nas pitate, ne postoji bolje mesto za pronalaženje elegantnih komada dekoracije, ali i nameštaja od Zara Home brenda. Nedavno je u njihove radnje stigla i nova kolekcija u kojoj dominiraju upravo nežne zemljane nijanse. Iako deluje kao lagana za kombinovanje, savetujemo da je primenite ukoliko već posedujete enterijer koji je bogat zemljanim i zagasitim nijansama. Izdvojili smo komade iz nove kolekcije koje sigurno mogu da vam unesu moderan i umirujuć efekat u bilo kojoj prostoriji.

zara
zara

Jedan komad nameštaja = potpuno novi koncept

Ukoliko želite da umirite svoj prostor evo savršenog primera. Fotelja koju smo izdvojili iz nove kolekcije može vam pomoći u kreiranju letnje atmosfere. Uz specifičan jastučić, možete se igrati sa efektima koje želite da postignete.

zara
zara

Vaze, mnogo vaza, i mnogo cveća!

Milo nam je što se trend svežeg cveća vratio na velika vrata. Iako mnogima deluje zahtevno, zbog toga što zahteva redovnu kupovinu novih buketa, ovaj način dekoracije omogućava vam da redovno osvežavate izgled vašeg prostora na različite načine. Divne i romantične vaze koje smo izdvojili mogu vas podržati u bilo kojem izboru buketa. Renesansni oblici uneće dozu elegancije što vas može posebno motivisati da se igrate sa izborom buketa. Takođe, drvo pamuka može biti podjednako lepo rešenje za one koji ne vole cvetnice.

zara
zara
zara

Tkanina boje peska za raskošni rustični efekat

Iako mnogi smatraju da je tkanina u boji peska sve samo ne raskošna, vreme je da vas upoznamo sa novim trendovima. Što minimalnije i što mirnije, to su novi sinonimi za raskoš. Ukoliko redovno pratite nove trendove u uređenju enterijera, primetili ste da je jedan od načinda da istaknete svoj dom, tako što ga nećete isticati uopšte. Budite smireni pri odabiru nijansi, pomalo rustični, verujte u eleganciju i jednostavnost življenja. Ukoliko vam je sve ovo ipak malo mnotono, uz pomoć nekih od boja koje su u trendu uvedite dinamičnost, neka boja peska bude temelj.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori