Color trends: Top pet nijansi koje vladaju u uređenju enterijera ovog proleća i leta
Color trends: Top pet nijansi koje vladaju u uređenju enterijera ovog proleća i leta

Color trends: Top pet nijansi koje vladaju u uređenju enterijera ovog proleća i leta

Novo godišnje doba donosi i nove trendove, novi trendovi, nove boje. Mi smo saznali koje su to nijanse koje će vladati ovog proleća i leta. Na prolećni spisak za kupovinu za vaš dom uvrstite i naše boje! Preuređenje enterijera može da počne.

Girly Blush pink


Blush pink boja otvara prostor, lako se kombinuje i naglašava ženstvenost. Želite da vaš prostor bude drugačiiji? Nabavite sebi veliki rumeno roze komad nameštaja i dobićete željeni efekat.

Jarka Kelly Green


Boja koja postaje jedan od klasika kada je reč o upečatljivim nijansama u domu. Kelly zelena boja asocira na urban enterijer, a ukoliko volite minimalistic način uređenja doma ovo može biti vaša boja. Uklonite monotonost ovom jarkom bojom.

Topla Terracotta


Želite boju koja odgovara svim godišnjim dobima, terracotta može biti vaš novi favorit. Tačno je da je narandžasta boja ona koja se teže kombinuje, ali ova nijansa može vas razuveriti.

Jedna stvar je definitivna, terracotta ima mnogo fanova kada je reč o ljubiteljima enterijera. Boje potpuno menjaju prostor, budite hrabri.

Odvažna Navy plava


Ukoliko je vaš enterijer rustičnog izgleda ili sadrži dosta nijansi sive boje, navy plava učiniće da vaš prostor izgleda moderno i luksuzno. Boja koja iako specifična i zagasita, može vrlo lako da se ukombinuje sa ostalim jarkim bojama u vašem domu. Načini na koje možete da iskoristite njen potencijal su mnogobrojni, a evo i primera.

Black / Nude Combo


Mislili ste da je ovo proleće najupečatljivije po bojama? Niste pogrešili, međutim, nude nijanse ostaju aktuelne kod svih onih koji i dalje teže mirnim notama. Kombinacija black / nude vremenom postaje klasik i sa njom ni ove sezone ne možete da pogrešite. Boje u ovom slučaju možete dodati u vidu dekoracije.

Naš dodatni savet je kao i uvek do sada isti: Less is more. Osim ukoliko, naravno, niste pobornik maksimalizma. U tom slučaju pravilo koje važi za vas jeste kombinacija svih ovih boja zajedno.

Birajte pažljivo trend koji ćete da sledite ove sezone.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori