DIY Seashell bikini rack: Držač kupaćih kostima kao ultimativni letnji dodatak spavaćoj sobi
DIY Seashell bikini rack: Držač kupaćih kostima kao ultimativni letnji dodatak spavaćoj sobi

DIY Seashell bikini rack: Držač kupaćih kostima kao ultimativni letnji dodatak spavaćoj sobi

Možda i dalje traje sweater weather, ali mi već sada obavljamo neophodne pripreme za, nama nešto dražu, bikini sezonu. Nestrpljivo čekamo sve predstojeće swimwear kolekcije naših omiljenih brendova, a sa bikini wishlist-om smo već počeli. Međutim, na društvenim mrežama odnedavno kruži jedan kreativan DIY projekat koji je zvanična potrvda da smo ušli u bikini mindset, a sigurni smo da su sve samoproklamovane Pinterest devojke to uočile prve. U pitanju je seashell bikini rack, odnosno držač kupaćih kostima, koji smatramo da će biti ultimativni dodatak u spavaćoj sobi svake “it” devojke.

It’s (almost) bikini season

Bez obzira da li ste tim bikini ili fan jednodelnih kupaćih kostima, leto neminovno podrazumeva pronalazak onih komada koji će biti nošeni cele sezone. Međutim, kul Instagram devojke shvatile su da postoji bolji način čuvanja svojih kupaćih kostima od toga da stoje neprimetno u fijoci, odnosno dosetile su se načina na koji će ih izložiti tako da ujedno bude slatko i funkcionalno. Osim toga, priznajemo da je u pitanju savršena prilika da otpočnete vašu Instagram summer estetiku.

Rešenje je svakako viralan seashell bikini rack, a nastavku pogledajte na koji način možete napraviti sopstveni seashell bikini rack. 

How to: Seashell bikini rack

Dakle, sve što vam je potrebno za ovaj jednostavan DIY projekat jeste parče drveta koje će vam biti osnova, kanap, ručke i školjke.

Najpre, superlepkom zalepite ručke na drvo, a kako ćete potom na njih zalepiti školje, ručke mogu biti u potpunosti jednostavne ili možete čak iskoristiti umesto njih malo deblje drvene štapiće. Nakon što su sve ručke na svom mestu, ukrasite ih školjkama, a mi predlažemo potpuno neuniformisan izgled. Za kraj, jednostavno čvrsto vežite kanap oko oba kraja drveta i okačite ga na ekser koji ćete prethodno zakucati u zid. Okačite sve vaše omiljene kupaće kostime na ručke i vaš seashell bikini rack je spreman za predstojeće leto.

 

Foto: Instagram (@dorinagegici, @maddiefrancessca), TikTok (@sterlingmonett)

Učitati još
Zatvori