It’s (still) sweater weather: Kako pravilno vezujemo džemper oko vrata
It’s (still) sweater weather: Kako pravilno vezujemo džemper oko vrata

It’s (still) sweater weather: Kako
pravilno vezujemo džemper oko vrata

Vezan džemper oko vrata najpre povezujemo sa old money ili quiet luxury estetikom, a nedavno smo svedočili i trendu koji podrazumeva izgled ili nošenje duplog džempera. Međutim, ne morate da budete Charlotte York ili da delite njenu estetiku da biste izneli ovaj izgled, već ga možete prilagoditi vašem stilu i ličnom izrazu.

Ogrnite džemper (ili dva)

Kada je igranje sa različitim varijacijama ovog izgleda u pitanju, možete se služiti (jednim od) nama omiljenih modnih načela, a to je upravo mešanje estetika. Baza vašeg outfit-a može biti poptuni streetwear, dok će vezan džemper oko vrata razbiti celokupan look. Takođe, kombinaciju možete odvesti u koliko god edgy ili soft girl pravcu koliko to želite, a ovaj modni aksesoar će učiniti ceo izgled utoliko zanimljivijim.

Međutim, naleteli smo na modni trik koji rešava čest problem odvezivanja i spadanja džempera sa ramena, a u nastavku donosimo postupak kojim ćete ga postići.

How to: Tie a sweater 

Najpre, ukrstite rukave dzempera i obmotajte ih jedan oko drugog dva puta. Nakon toga, jedan rukav provucite kroz rupu koja je nastala ukrštanjem i zategnite oba rukava. Na taj način, stvorićete uredan čvor koji potom možete da opustite ili zategnete po želji, i vaš džemper se sigurno neće odvezivati ili spadati sa vaših ramena.

U nastavku pogledajte kako ovaj proces vezivanja izgleda na delu.

@kellyydoan

how to tie your sweater so it wont fall off + save it for later :) #stylehacks #fashionhacks #sweater

♬ ESPRESSO - ✈️🪩

Foto: Instagram (@lucypage_, @lara_bsmnn, @amandalunamaria), TikTok (@kellyydoan)

Učitati još
Zatvori