Wishlist: Viralni Clowelly kupaći brenda Monday Swimwear
Wishlist: Viralni Clowelly kupaći brenda Monday Swimwear

Wishlist: Viralni Clowelly kupaći
brenda Monday Swimwear

Ready or not, its swimwear season. I dok je neke proletnje sunce uhvatilo nespreme, naše it girls odavno su svoje street-style kombinacije zamenile nešto ležernijom uniformom kojom nas vode na wishlist destinacije around the globe. Ovog puta destinacije će sačekati još koji mesec, ali da nas ne bi dočekale nespremne, ekipa Journal-a pikirala je svoj #wishlist komad kada su summer gems u pitanju u kojoima Clowelly kupaći brenda Monday Swimwear zauzima visoko prvo mesto.

On Monday we wear Swimwear.

Clowelly model brenda Monday Swimwear posto je viralalan i trenutno je najhot komad leta ’24 koje nam se ubrzanim koracima približava. Ovog puta taj sud nije na našoj strani već je javna tajna Instagram zajednice u kojoj ne prođe dan da ne vidimo neku od naših celeb crushes da je za svoj summer mus-haves odabrala upravo ovaj model. S tim u vezi, mi se ovog puta [ više nego dobrovoljno ] priklanjamo zajednici u kojoj ovaj jednostavan, minimalistički ali statement model biramo i za svog favorita kada je letnje obnavljanje garderobe[ra] u pitanju.

Natasha Oakley i Devin Brugman, osnivačice brenda Monday Swimwear, poznate su kreatorke nekih od najpoularnijih modela kupaćih kostima, ali i višegodišnje zagovornice body positivity pokreta. Njihov brend zasniva se upravo na prihvatanju sopstvenog tela i ljubavi prema istom, a kroz promociji sampouzdanja i raznolikosti Monday Swimwear podstiče žene da se upravo u svojoj koži osećaju udobno, prijatno i samouvereno. Model Clowelly upravo je jedan od tih koji pored svog modnog izraza predstavlja savršenu potporu telu čineći da jednako dobro stoji svim tipovima građe, ali i veličine. Zato i jeste naš izabrani komad dolazećeg leta koje ćemo u svom izabranom black’n’white jednodelnom Clowelly kupaćem dočekati širom raširenih osmeha.

Učitati još
Zatvori