Weekend escape: SPA centri u  Beogradu kojima se uvek vraćamo
Weekend escape: SPA centri u  Beogradu kojima se uvek vraćamo

Weekend escape: SPA centri u Beogradu
kojima se uvek vraćamo

Spa centri su jedan od najtraženijih načina za beg od svakodnevnog stresa i brzog tempa života, a Beograd je pravo mesto ukoliko želite kompletan spa užitak. Beograd nudi širok spektar mogućnosti za opuštanje i relaksaciju. Masaže, termalni bazeni i ostatak spa progama blagotvorno utiču na sve aspekte svakodnevnog funkcionisanja. Benefiti termalnih voda su mnogobrojni, tako da ćete uživati u svakoj sekundi svog vikend spa bekstva.  Ukoliko želite da se opustite i uživate u predivnim enterijerima i odličnoj usluzi ovog vikenda, Journal vam preporučuje nekoliko spa centara u Beogradu.

DOWNTOWN WELLNESS

Privatna oaza zdravlja i relaksacije – Downtown Wellness. Ovaj wellness centar upoznaće vas sa potpuno novim spa iskustvom – od bazena sa hidromasažnim delom, slane sobe, teretane, do saune i brojnih drugih spa doživljaja.Smešten u Venizelosovoj ulici u Beogradu, skriven je od gradske buke, pa ćete na miru moći da uživate u opuštajućim aktivnostima.  Bazen sa hidromasažnim delom predstavlja personalizovano iskustvo – temperatura, pritisak i kretanje vode se prolagođavaju vama. Hidromasaža pozitivno deluje na telo, umanjuje stres i umanjuje bolove, dok savremeno opremljena teretana će u potpunosti zaokružiti vaše wellness putovanje.

Detox komponente ovog wellness iskustva kriju se u sauni i slanoj sobi. Sauna kombinuje prirodne elemente poput kamena, drveta i vode, dok slana soba poseduje antibakterijska svojstva. Možete se opustiti i udahnuti čistu suvu so, koja takođe blagotvorno deluje na kvalitet kože. U ponudi su vam i parno kupatilo i brojni spa tretmani, uključujući masaže, tretmane lica i tela. U Downtown Wellness centru se možete potpuno relaksirati i regenerisati, a na vama je da izaberete kojim tretmanom ćete to postići.

SQUARE NINE

Smešten u samom srcu Beograda, spa centar hotela Square Nine nudi jedinstveno iskustvo opuštanja. U ovom hotelu gosti se mogu susresti sa širokom ponudom wellness i spa sadržaja. Masaže inspirisane tradicionalnim tretmanima i luksuzni tretmani lica i tela su samo neke od mogućnosti koje sebi možete obezbediti. Osim impresivne ponude tretmana, gostima je dostupan i bazen dugačak 18 metara kao i parno kupatilo, sauna i japanska Ofuro kada. Hotel Square Nine je idealno mesto za sve koji traže  trenutke mira i relaksacije usred dinamičnog grada. Bez obzira na to da li se putnik u potrazi za oazom ili stanovnik Beograda koji želi da se izmakne od stresa, ovaj spa centar će vas osvojiti svojim šarmom i elegancijom. O saradnji Square Nine Spa x Augustinus Bader možete čitati u našem ranijem tekstu.

THE SPA BY METROPOL PALACE BELGRADE

THE SPA by Metropol Palace Belgrade je ultimativno mesto za beg od gužve i to u samom centru grada. Ovaj moderni spa centar nudi bogato spa i wellnes iskustvo svojim posetiocima. Sofisticirana atmosfera i savremeni dizajn su pravi preduslov za potpuno opuštanje i obnavljanje energije. U ponudi je široki spektar luksuznih tretmana, uključujući masaže, tretmane lica i tela, kao i hidroterapiju. Profesionalni terapeuti pružaju personalizovane tretmane i iskustvo za pamćenje. Ovo je mesto gde se gradski život susreće sa wellness-om. 

SARUNA WELLNESS

Saruna wellness možete pronaći na dve lokacije u Beogradu – u ulici Vladimira Popovića 10 i ulici Kneza Miloša 90a.  Saruna wellnes vam nudi jedinstven osećaj blagostanja i mira, nudeći svojim posetiocima raznovrsni fitnes, spa i wellness program. Možete uživati u masažama, tretmanima lica ili se posvetiti svojoj telesnoj formi. Saruna wellness je idealan spa centar za ljude koji sebe stavljaju na prvo mesto.

MARCONIO WELLNESS CLUB

Privatnost + spa = Marconio wellness clubMožete da uživate u potpuno privatnoj atmosferi, sami ili sa voljenom osobom, a dostupni su vam bazen, sauna, parno kupatilo i jacuzzi. Opuštajuća atmosfera i profesionalno osoblje sačekaće vas u Zemunu i pružiti nezaboravno iskustvo.

PASSPARTÙ HOME

Benefiti saune su mnogobrojni, pa samim tim i saune postaju sve popularnije. Odlazak u saunu se može tretirati i kao deo nedeljnog ili mesečnog koraka u skin care rutini. Osim kože, sauna blagotvorno utiče na sve ostale aspekte zdravlja. Zato, pravo je vreme da posetite Passpartù home na Dorćolu u kome će vas sačekati sve što je potrebno za intimno wellness iskustvo. Jacuzzisauna, parno kupatilo ili masaža su neophodni za potpuno opuštanje, a to je samo deo spa & wellness iskustva koje vam Passpartù home nudi.

Učitati još
Zatvori