Square Nine SPA udružio je snage sa brendom Augustinus Bader
Square Nine SPA udružio je snage sa brendom Augustinus Bader

Square Nine SPA udružio je snage sa
brendom Augustinus Bader

Kako je Square Nine hotel svetskog ranga koji pruža preko potreban dašak kosmopolitskog duha u centru Beograda, sasvim je logično da je takav i njegov sadržaj. Od sjajnog enterijera, preko gastro ponude i jedinstvenog user experience-a, ovaj hotel poznat je i po svom SPA centru.

Celokupan enterijer spa centra nedavno je u potpunosti renoviran, a novina je i Square Nine Spa x Augustinus Bader saradnja koju su poznavaoci i korisnici ovog brenda dočekali sa velikim oduševljenjem.

Square Nine Spa x Augustinus Bader

Square Nine Spa, koji se nalazi u okviru istoimenog hotela, krajem prošle godine najavio je saradnju sa Augustinus Bader brendom koja se zasniva na novim „The Method“ spa tretmanima. Pored ovog vida usluge, u okviru spa centra možete i kupiti proizvode iz asortimana ove renomirane beauty kuće.

U okviru AB asortimana dostupni su proizvodi za negu kože, tela kao i kose a medju njima se nalaze i oni sa best seller liste: The Cream, The Rich Cream kao i The Essence.

 

Square Nine SPA

Square Nine SPA je zatvorenog tipa i uglavnom ga koriste gosti hotela i ljudi koji imaju godišnji membership. S obzirom da bazen, kao ni teretana, ne primaju veliki broj ljudi, u odnosu na gužvu i posećenost mogu se kupiti i dnevne karte.

Kada je Square Nine SPA u pitanju, postoje 3 vrste paketa i mogu se raditi sa Augustinus Bader preparatima, kao i sa Square Nine signature prirodnom kozmetikom pravljenom isključivo za njihove potrebe.

The Spa Experience

Paket koji obuhvata 2 sata korišćenja bazena dugog 18 metаrа, parnog kupatila i saune, kao i 45 minuta Relax ili Deep Tissue masaže. Nakon ovih tretmana čeka vas osvežavajući smoothie, kao i uživanje u čaju i dezertu u mirnoj atmosferi hotelskog lobija.

City Retreat

Za razliku od prvog, ovaj paket uključuje tretman lica The Method sa Augustinus Bader preparatima, ili prirodnim preparatima sa Square Nine signature prirodnom kozmetikom. Zatim, sat vremena profesionalne masaže kao i sat vremena relaksacije u SPA centru. Nakon toga se prelazi na The Square Experience ručak ili večeru od 4 sleda u The Square restoranu koji se nalazi u preporukama MICHELIN vodiča za 2023. godinu.

Daily ticket

Ovaj paket omogućava dnevno korišćenje SPA centra, bazena, parnog kupatila i saune.

Square Nine SPA

Bilo da ste stalni konzument spa centara ili posežete za relaksacijom tek kada vaše telo i um udju u burnout fazu, ono što je najbitnije jesto stručno osoblje koje će pravilno pristupiti vašim željama i potrebama. Intimna atmosfera hotela Square Nine takozvani je getaway od standardne gradske gužve i stresa, iako se nalazi u samom centru Beograda.

Partnerstvo sa brendom Augustinus Bader još jedna je potvrda da su standardi koje svetski brendovi zahtevaju ispunjeni, a kozmetika koju koriste Jennifer Aniston, Victoria Beckham i Margot Robbie dostupna je svima vama, na adresi Studentski trg 9.

Square Nine SPA

Foto: Maja Mijatović

Učitati još
Zatvori