Isprobali smo COLABO, potpuno prirodne veganske parfeme
Isprobali smo COLABO, potpuno prirodne veganske parfeme

Isprobali smo COLABO, potpuno
prirodne veganske parfeme

Da li uopšte postoji osoba koja ne voli da miriše dobro i nema svoj omiljeni parfem? Parfemi su definitivno poslednji činioc koji poručuje drugim ljudima ko smo, kakav je naš karakter i kojim životnim stilom se vodimo. Postoje parfemi koji su se kroz čitavu istoriju proslavili po tome što su bile zaštitni znak određenih poznatih ličnosti, kao što je to recimo slučaj sa možda najpopularnijim parfemom na svetu, Chanel No. 5. No, u ovom tekstu neće biti ni reči o popularnim parfemima koji mogu da se udruže sa vašim karakterom. Baš suprotno. Naša redakcija je u konstantnoj potrazi za manjim, samoodrživim brendovima koji neguju svest o značaju životne sredine i proizvoda koji su dobri kako za životinje tako i za ljude. Jedan od takvih brendova je upravo i COLABO, Poljski brend veganskih parfema. Uspeli smo da ih pronađemo u drogerijama i odmah isprobali.

• Potpuno veganski •

Šta ovo tačno znači? Parfemi koji se nalaze u ponudi brenda COLABO ne sadrže ni jedan veštački sastojak. Sastav parfema je prirodnog porekla, mirisni ekstrakti koji se koriste takođe, a ono možda najbitnije od svega jeste da proizvod nije testiran na životinjama. Pored svog sastava, brend COLABO se posvetio i svom pakovanju. Staklena boca oplemenjena je drvenim čepom od jasenovog drveta sa FSC sertifikatom. Dakle, svaki momenat kod ovog proizvoda je ekološki odgovoran. Nadamo se da vam je sada jasno o kakvim proizvodima je reč i koliko posvećeno COLABO kreira svoje proizvode.

• Jedinstvene mirisne note •

U svojoj ponudi brend COLABO poseduje šest različitih mirisnih nota. Chypre: Bergamot i korijander je mešavina idealna za one koji vole osvežavajuće parfeme koji nisu mnogo teški. Već pri prvom korišćenju imaćete osećaj kao da ste se dodatno osvežili što ga čini odličnim u dnevnim varijantama. Cvetna nota bergamota učiniće da se osećate ženstveno i elegantno. Citrus: Limun i petitgrein je savršena mirisna nota za one koji vole citrusne mirise. Miris limuna je, verovatno zbog porirodnog porekla dosta izražen. Sa ovim parfemom mogu biti zadovoljni svi oni koji vole kombinaciju osvežavajućih parfema sa toplim notama.

Floral: Ruža i crna ribizla čini kombinaciju koja može odgovarati onima koji vole cvetne note. Ukoliko ste u potrazi za romantičnim i zavodljivim parfemom, ova kombinacija je naša preporuka. Green: Muškantna žalfija i bosiljak jeste kombinacija koja može očarati mnoge svojom spcifičnošću. Ovo je parfem koji se može dopasti onima koji vole prirodu, eleganciju, nežnost i svežinu. Definitivno spada u one mirisne note koje se ne mogu razaznati lako, a zbog veoma retke kombinacije mirisa, sigurno ćete biti autentični po njemu.

Oriental: Ilang ilang & amiris predstavlja odlično rešenje za sve one koji vole jače, ambijentalne mirise. Ovaj egzotični miris, definitivno je jedan od naših omiljenih ambijentalnih parfema. Umereno jak, odgovaraće onima koji teže ka toplim i slatkim mirisima. Woody: Kedar i pačuli je definitivno naš favorit. Ovaj miris je jedini iz njihove kolekcije koji nije striktno ženski parfem. Kombinacija kedara i pačulija definitivno je najelegantnija kombinacija te ovaj parfem definitivno može odgovarati onima sa jakim stavom. S obzirom na to da je reč o unisex parfemu, ukoliko želite da ga nosite, verujemo da će i vaše samopouzdanje biti na vrhuncu. Kombinacijom osvežavajćih, ali i cvetnih nota, sa dozom ambijentalnosti oku dodaje pačuli, verujemo da će vas svi pitati koji je to parfem u pitanju.

Recenzija

Ovaj brend definitivno spada u rang pristupačnijih, te verujemo da će mnogi od vas moći da ga priušte. Sa druge strane, kako smo uspeli da isprobamo baš sve mirise, možemo da vam kažemo osnovne smernice. Postojanost parfema je srednja, te ukoliko se odlučite za kupovinu, ne bi bilo loše da ga nosite sa sobom jer nakon određenog perioda „ispari“. Jačina je okarakterisana sa 80%, a po nama na koži se najduže zadržava Woody linija. Po upotrebi na koži ne ostaju lepljivi tragovi od parfema kao i neprijatan odsjaj, što je po nama veliki plus. Parfem se dosta dugo zadržava na odeći. Ono što je još jedna pozitivna stvar jeste to da, COLABO parfemi zaista imaju drugačije note. Ukoliko ste ljubitelj klasičnih, jakih parfema, ovo možda i nije vaša šoljica čaja. No, ako pak suprotno, koristite prirodne preparate u svojoj svakodnevnoj nezi, evo još jednog dobrog pojačanja za vaš tim preparata. Mirisne note iz njihovih kolekcija su zaista specifične, te smo uvereni da ćete lako uspeti da pronađete svog favorita.

Foto: COLABO; Instagram

Učitati još
Zatvori