Otkrijte najveće letnje popuste u BIG Fashion Outlet-u Inđija
Otkrijte najveće letnje popuste u BIG Fashion Outlet-u Inđija

Otkrijte najveće letnje popuste u BIG
Fashion Outlet-u Inđija

Potrebna vam je nova letnja garderoba? U tom slučaju, ako želite da počastite sebe i svoje mališane i na sve to da pametno uložite novac, u BIG Fashion Outlet-u u Inđiji možte da pronađete najbolje komade iz kolekcije proleće/leto na finalnom sniženju. I to do neverovatnih 80 odsto popusta do kraja avgusta.

U ovom šoping raju, na samo 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada, čekaju vas vrhunski sportski brendovi koji će vas inspirisati da budete aktivni, ali u isto vreme i stilizovani. Među popularnim brendovima ističu se Nike, adidas i Converse sa svojim mono radnjama, kao i Beosport i Sportvision koje nude izvanredan izbor raznovrsne sportske opreme za sve vaše avanture.

Kako je ove sezone džins ponovo u centru pažnje, vašem plakaru ne smeju da nedostaju ni najbolji modeli iz kolekcije brenda Guess, Replay i Calvin Klein. I vaši mališani mogu pratiti najnovije modne tokove, a prodavnici BEBAKIDS, roditelji mogu pronaći preslatku i modernu odeću za  svoje najmlađe, osiguravajući im da izgledaju šarmantno i prikladno u svakoj prilici.

Za muškarce i žene koji žele da izraze svoj stil, BIG Fashion Outlet nudi nekoliko fantastičnih opcija. Lacoste, Fashion and Friends, Mona, Hugo Boss, kao i P….S…. Fashion čekaju vas sa velikim izborom modnimh dodagtaka koji će vam omogućiti da postanete prave modne ikone.

Ispunjen ekskluzivnim ponudama, koje ga čine savršenom destinacijom za nezaboravno iskustvo kupovine, BIG Fashion Outlet Inđija je na jednom mestu objedinio šoping, izuzetnu gastronomsku ponudu i zabavu za celu porodicu. U sve to u se možete uveriti i na sajtu na kojem možete pronaći spisak svih prodavnica, sportskih i modnih brendova.

Foto: Dragan Bogdanović

Učitati još
Zatvori