Wishlist: Christian Cowan Dipsy Boots
Wishlist: Christian Cowan Dipsy Boots

Wishlist: Christian Cowan Dipsy Boots

Kako to mislite, nikada niste poželeli da nosite Teletabise (eng. Teletubbies) na nogama? Ne znamo za vas, ali nama je jedan takav model oduvek bio na wishlist-i, čak i pre nego što je zapravo postojao. Iskreno, nismo mislili da će ikada i postojati, pa smo već prepustili tu želju beznadežnom maštanju.

A onda smo, jednog martovskog jutra, na opšte ushićenje i oduševljenje u redakciji, saznali da su naši snovi postali realnost. Teletabis čizme postoje! I to ne bilo kakve, nego u drečavoj zelenoj boji Dipsyja, sa njegovim nasmejanim likom i ručicama koje kao da čekaju da vas zagrle.

Kako to mislite, ovo nije sve što tražite od jedne čizme?

@christiancowan
@christiancowan

Dipsy Boots

Christian Cowan je mladi britanski dizajner, čiji istoimeni brend postoji od 2016. godine. Svoju prvu kolekciju predstavio je na njujorškoj Nedelji mode dve godine kasnije, a u prvom redu sedela je Alexa Chung. Međutim, poznastvo i saradnja sa poznatim imenima nije bila strana Cowanu ni pre toga. Na listi klijentele nalaze se imena poput Lady Gage i Miley Cyrus. Ah da, i Beyoncé. Sada već monumentalna naslovnica prvog albuma Cardi B svoju upečatljivost duguje upravo kreaciji Christiana Cowana koju pevačica nosi.

Mada smo za Christiana čuli i ranije, jednim komadom uzdigao se u sam vrh naših najdražih dizajnera. Jer kako možemo da ne volimo idejnog tvorca Dipsy čizama?

Christian Cowan x Teletubbies je limitirana, kapsulna kolekcija inspirisana čuvenim TV likovima. Tako i promotivna kampanja evocira duh 90-ih, and we’re so here for it!

Učitati još
Zatvori