Willow Smith je zamenila svoj prepoznatljiv buzz cut za kratak bob
Willow Smith je zamenila svoj prepoznatljiv buzz cut za kratak bob

Willow Smith je zamenila svoj
prepoznatljiv buzz cut za kratak bob

O frizurama koje će biti hit ove jeseni već smo pisali. Odnosno posvetili smo pažnju bojama za kosu za koje smatramo da će biti svuda ove sezone. Prvo smo pričali o chocolate cherry boji, a najskorije o novoj pumpkin spice boji kose koju je Cara Delevingne iznela na crvenom tepihu. Sada razgovaramo o frizuri za koju smatramo da će se mnogo odlučiti ove jesenj, baš kao što joj nije odolela ni Willow Smith.

Ćerka Willa Smitha već godinama je poznata po svom buzz cut-u, ali sada je na Instagramu osvanula s novom frizurom. Na naše iznenadjenje Willow sada ima kovrdžavi bob, i moramo da priznamo kako smo veliki fanovi.

Willow Smith odabrala je edgy verziju boba

Ono što je crveni ruž u beauty svetu, to je bob u svetu frizura – večiti klasik za one smele. Zato večito i važi za jednu od najpopularnijih frizura. On je raznovrstan i može ga se stilizovati na gomilu različitih načina. Možete birati i dužinu koja odgovara baš vašem licu. Osim toga, uvek možete da menjate gde vam se nalazi razdeljak i da birate da li želite šiške ili ne.

Willow trenutno ima popularan razdeljak na sredini i lagane kovrdže, odnosno potpuno opušteni oblik ove frizure. Ova frizura može da se prilagodi na milion i jedan način u zavisnosti od toga kako se taj dan osećate, i to bez poseta frizeru.

Ovaj ultra kratki bob jedna je od najtraženijih jesenjih frizura onih koji ne vole preteranu dužinu. Uz to, radi se o još jednom retro trendu koji se vraća. Podsećamo, 90-ih su ga u paru nosili Gwyneth Paltrow i Brad Pitt, u filmu There’s Something About Mary nosila ga je Cameron Diaz, a Leonardo DiCaprio u filmu Romeo and Juliette.

Što se tiče njenog ikoničnog buzz cut-a, Willow je rekla da je brijanje glave možda najradikalnija stvar koju je napravila u ime lepote. Dodaje i da zapravo s kosom radi ono što joj prirodno dođe u nekom trenu, i to je možda najbolja filozofija kada je u pitanju kosa. Radite s njom ono što vam se sviđa, a ako vam se sviđa bob, zašto ne bi probali?

FOTO: Instagram (@willowsmith)

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori