Cara Delevingne je iznela ono što predviđamo da će biti sledeća ‘it’ boja kose sezone
Cara Delevingne je iznela ono što predviđamo da će biti sledeća ‘it’ boja kose sezone

Cara Delevingne je iznela ono što predviđamo da će biti sledeća ‘it’ boja kose sezone

Pokušavamo da ostanemo u korak sa trendovima, iako nam se čini da su oni nekako uvek korak ispred nas. Nedavno smo govorili o chocolate cherry boji kose koja je obećavala da će biti veliki trend ove jeseni, a sada je Cara Delevingne svojom novom frizurom možda nagovestila sledeću it boju kose sezone.

Ove jeseni sve je u pumpkin spice stilu, od naše šminke do boje kose. Tako se i model Cara Delevingne pojavila na Cara Loves Karl Paris žurki na Pariskoj nedelji mode, gde je iznela novu boju kose i oduševila ovim sezonskim upgradeom.

"Cara Loves Karl Paris" party

Kako Cara Delevingne iznosi novi „pumpkin spice“ izgled

Ova boja kose sa razlogom će biti veliki hit ove sezone. Različite tople nijanse u kosi savršeno će naglasiti ten onih s toplijim podtonovima. Delevingne koja je prepoznatljiva po svojoj puterasto plavoj nijansi, uparila je svoju novu pumpkin spice boju kose sa zavodljivim crvenim karminom. Celebrity frizerka Danielle Priano, koja je zaslužna za novi izgled modela, oblikovala je Carinu kosu za događaj u opušene talase koji su dali chic osećaj bez mnogo truda, po kojem je Delevingne dobro poznata.

Istu boje kose uočili smo i na manekenki Alessandri Ambrosio. Ona je takođe upotpunila svoj izgled vatreno crvenim karminom, i očigledno je da se radi o dobitnoj kombinaciji.

S obzirom da smo stalno željni promena, često nas možete zateći u frizerskoj stolici. Ko zna, možda baš sledeći put kad se uputimo u salon, izlađemo iz istog noseći upravo ovu boju kose.

Foto. Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori