Chocolate cherry je boja kose koju će svi nositi ove jeseni
Chocolate cherry je boja kose koju će svi nositi ove jeseni

Chocolate cherry je boja kose koju
će svi nositi ove jeseni

Nova sezona, novi trendovi. We know the drill. Leto privodimo kraju, pa je tako i vreme da letnje verzije sebe polako vratimo na ofingere i iz ormara izvadimo onu malo mračniju, tmurniju verziju koja je tako strpljivo čekala svoj povratak. Ipak, ko ne voli dobar sezonski rebranding? Kod nas se to podrazumeva. Već smo počeli da viđamo mnoge poznate ličnosti koje su prešle na „mračnu stranu“, menjajući svoje plave, sun kissed kose za različite braon nijanse nešto neurednijih frizura. Zato, danas pričamo o novoj boji kose koju predviđamo da će biti najveći trend ove jesenichocolate cherry.

Šta je Chocolate cherry?

Njujorška frizerka i koloristkinja Jenna Perry, na čijoj se listi klijenata nalaze ličnosti kao Bella Hadid, Maude Apatow, Chloë Sevigny i Emily Ratajkowski, nedavno je za Vogue predstavila novu boju kose koju je kreirala za zvezdu nadolazeće Hulu serije Tell Me Lies, Grace Van Patten. U pitanju je vatrena nijansa brinete koju je Perry nazvala chocolate cherry, koja izgleda podjednako dobro koliko i zvuči.

Suptilni, ili ne tako suptilni, crveni tonovi na bogatoj braon nijansi kose, daju taman onoliko promene klasičnom izgledu brinete za predstojeću jesenju sezonu.

Hui bbt F22
Hui bbt F22

Zato, ukoliko planirate da se pridružite vampy izgledu ove jeseni, ne tražite dalje. Pogledajte na koje sve načine može da se postigne chocolate cherry boja kose i unese neka, uvek poželjna, promena.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori