Timothée Chalamet novo zaštitno lice BLEU DE CHANEL parfema
Timothée Chalamet novo zaštitno lice BLEU DE CHANEL parfema

Timothée Chalamet novo zaštitno lice
BLEU DE CHANEL parfema

Francuski glumac rođen u Njujorku, Timothée Chalamet, predstavnik je novog holivudskog talasa mladih talenata koji je za veoma kratko vreme pokupio simpatije gotovo čitave publike. pogotovo kada govorimo o ostavrenju „Call Me By Your Name“, a zatim i prvom delu filma „Dune„, a sada je postao i zaštitno lice najuticajnije francuske modne kuće, odnosno ambasador kultnog BLEU DE CHANEL parfema.

Timothée is a Chanel boy now, a mi smo i više nego oduševljeni.

Chanel boys for the win

Timothée Chalamet upisao se u ne tako dugačak spisak muških brend ambasadora linije Chanel parfema. Na kratkom spisku nalazi se i njegov iskusniji glumački kolega Brad Pitt koji je svojevremeno bio zaštitno lice kampanje za ženski Chanel No 5 miris iza koje stoji reditelj filma „Pride and Prejudice“, Joe Wright.

Nakon što je Timothée Chalamet na svom Instagram profilu tizovao saradnju fotografijom sa prepoznatljivim CC loogom i natpisom „CC x TC OTW“, kampanja je konačno lansirana, a fotografije za istu potpisuje genijalni Mario Sorrenti. Timothée važi za muškarca koji se zaista predstavlja javnosti onakvim kakav zaista jeste, a neretko je spreman da zaroni u nepoznate dubine u potrazi za vizijom koja ga dovodi do nekih novih visina. Upravo to je razlog zašto je baš on izabran da bude zaštitno lice BLEU DE CHANEL parfema.

Učitati još
Zatvori