Ovo leto provodimo u Makarskoj – znamo i u kom hotelu odsedamo
Ovo leto provodimo u Makarskoj – znamo i u kom hotelu odsedamo

Ovo leto provodimo u Makarskoj –
znamo i u kom hotelu odsedamo

Leto je poslednjih dana uzelo maha u predivnoj Makarskoj. Temperature rastu i najavljuju dolazak pravog letnjeg vremena. Znate kako to ide poslednjih godina – prolećne temperature samo nas zavaraju na nekoliko dana, pre nego što nas zaspe vrućina leta. Ali mi se ne žalimo – u našoj redakciji jedva čekamo leto i sve što nam ono donosi – duge tople dane, hladne koktele, kupanje i sunčanje, odmor i zabavu.

I dok se svi pripremaju za letnju sezonu, imamo jedan poseban savet za vas – otkrijte tajnu najboljeg boravka u Makarskoj već sada. Reč je o Dalmacija [PLACESHOTEL]-u, koji je prošle godine otvorio svoja vrata i već osvojio srca mnogih putnika.

Zašto Makarska?

Osim što se nalazi na samo sat vremena od prelepog Splita, Makarska je idealna destinacija za letovanje zbog svojih divnih plaža, živahnog noćnog života i atraktivnog skywalka koji je postao nezaobilazna stanica svih posetilaca. Ali sada, uz sve te čari, imate i jednu novu atrakciju koja je postala omiljeno odredište – Dalmacija [PLACESHOTEL]. Ovaj hotel već su prošle godine otkrile brojne hrvatske i regionalne zvezde, kao i influenseri.

Kada zakoračite u Dalmacija [PLACESHOTEL], odmah ćete osetiti drugačiju atmosferu. Ekipa iz hotela obučena u šarene majice poput turista, spremna je da vam da najbolje savete za provod i istraživanje, pa čak i preporuke koji koktel popiti kraj bazena. Ovde je sve opušteno i daleko od sterilnog uređenja. Svi ti motivi, boje, slatki detalji i natpisi po zidovima stvaraju savršenu scenografiju za vašu sledeću fotku na Instagramu.

I sobe u Dalmacija [PLACESHOTEL]-u su prava atrakcija. Ne samo da su moderno uređene, već imaju i izuzetno udobne krevete i balkone sa pogledom na veličanstvena dalmatinska ostrva.

Vrhunska foodie ponuda i muzički program

Kada je reč o hrani, imate neverovatnu slobodu izbora zahvaljujući [PLACESFLEXI] ponudi. Svakom gostu je omogućeno 25€ dnevnog kredita koji se može koristiti za hranu ili piće u hotelu. Ako se, recimo, odlučite za odlazak na izlet, ne brinite – novac se prenosi na sledeći dan, što znači da će biti još više koktela za vas.

Na prelepim bazenima svakog dana možete uživati uz celodnevni muzički program Sounds of [PLACES] i dobre energije raznih DJ-eva i live muzike. 

Zato, krenite sa planiranjem, spakujte svoje kupaće kostime, sunčane naočare i dobro raspoloženje. Makarska i Dalmacija [PLACESHOTEL] čekaju da vam pruže nezaboravno leto, ali i rano leto ispunjeno suncem, zabavom i opuštanjem. Uživajte u čarima obale, istražujte očaravajuće plaže i ukuse dalmatinske kuhinje. Sve što je potrebno da učinite jeste da rezervišete svoj boravak i pripremiti se za najbolje leto koje ćete doživeti. 

Foto: Valamar

Učitati još
Zatvori