Donosimo priču o beauty brendu čija je suosnivačica Pamela Anderson
Donosimo priču o beauty brendu čija je suosnivačica Pamela Anderson

Donosimo priču o beauty brendu čija je
suosnivačica Pamela Anderson

Nakon priče o misterioznom novom Fenty proizvodu, donosimo priču o skincare brendu – sonsie. Reč je o njujorškom brendu koji je 2023. osnovala influencerika Marie von Behrens-Felipe i njen suprug Roberto A. Felipe. Kako bi pomogla drugima da izgrade rutine koje su minimalne, ali ipak što učinkovitije, Marie von Behrens-Felipe formulisala je sonsie proizvode kao veganske i bez sastojaka poput sulfata, parabena i silikona. Ovaj brend zadovoljava i čak premašuje intenzivne standarde koje je postavila Evropska unija. Ime brenda dolazi od vekovima starog škotskog izraza – sonsy – koji se odnosi na zdrav unutašnji i spoljašnji izgled.

Naše ime govori o našem uverenju da je zdrav izgled povezan s vašim unutrašnjim blagostanjem – jako nam je stalo do oboje. Sa sonsie, uvek razmatramo kako se unutrašnje i spoljašnje povezuje i kako možemo pomoći da se brinete za sebe.

Marie je krenula sarađivati s kozmetičkim kemičarima kako bi započela proces stvaranja svojih proizvoda iz snova. Želela je učinkovite formule koje bi pojednostavile njenu rutinu i koje bi mogla koristiti na različite načine, zavisno o godišnjem dobu ili prilici. Tokom dve godine, u saradnji s kozmetičkom kemičarkom iz Brooklyna, formule sonsie proizvoda stvorene su od nule.

Serum je bio prvi lansirani proizvod. Radi se o jednostavnom proizvodu koji umiruje kožu, a istovremeno je i hidratizira. Zatim je došla maska koja je nenadano postala multifunkcionalni proizvod. Zamišljena je kao maska za spavanje, a može se koristiti i kao hidratantna krema te krema za ruke, a Marie je koristi i u avionu. Poslednji proizvod brenda sonsie je balzam za usne koji ima hidratantnu i zaštitnu ulogu, usnama pruža plump efekt i suptilan sjaj.

Pamela Anderson kao suosnivačica

Početkom ove godine, Pamela Anderson pridružila se brendu sonsie kao nova suosnivačica. Glumica i model stekla je udeo u brendu za negu kože, a radiće na podizanju svesti o misiji holističke lepote i samoosnaživanja.

Održivost

sonsie je predan održivosti i nastoji ograničiti svoj uticaj na okolinu. Koristi ambalažu koja se može reciklirati te FSC papir te sve iz održivih i etičkih izvora. Koristi i plastiku od smole nakon potrošnje (PCR) kada se koristi plastika. Takođe, koristi i 30% recikliranih krhotina stakla u proizvodima od stakla.

Proizvodi

Preuzeto sa Journal.hr

Foto: Instagram (@sonsieskin)

Učitati još
Zatvori