Fenty beauty mystery: Šta se krije iza misterioznog novog Fenty proizvoda?
Fenty beauty mystery: Šta se krije iza misterioznog novog Fenty proizvoda?

Fenty beauty mystery: Šta se krije iza
misterioznog novog Fenty proizvoda?

Fenty does it again

Fenty misteriozni proizvod postao je nova it tema društvenih mreža. Nakon viralnog Fenty beauty sjaja za usne sada ćemo se pozabaviti otkrivanjem najnovijeg dodatka Fenty beauty porodici. Šta se krije iza tajanstvenih fotografija i koji bi to proizvod mogao da bude? Poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama primetili smo malu promenu. Naime, @fentyskin i @fentybeauty stranice, zajedno sa @badgalriri promenile su svoje profilne fotografije u misterious fotografiju novog Fenty proizvoda. Na fotografiji je prikazan proizvod u kontrasvetlu zalaska sunca, a fanovi ove ultimativne beauty kompanije s nestrpljenjem iščekuju release date misterioznog beauty komada.

Fenty misteriozni proizvod – what (& when) could it be?

Fenty beauty je na svojim društvenim mrežama zagolicao maštu fanova najavom novog proizvoda, a kako Rihannini fanovi s nestrpljenjem iščekuju svaki novi potez ove pop-beauty-fashion dive, u komentarima se mogu pronaći različite teorije u vezi sa ovim misterioznim prozivodom. Kao glavna teorija izdvaja se SPF waterproof puder. Ukoliko se ova teorija ispostavi tačnom, znamo koji će nam beauty proizvod biti ultimativni izbor ovog leta. Za njim, drugo mesto (na takmičenju teorije) odnosi Hydration foundation. Na trećem mestu biće Setting spray.

Ako se bilo koja od ovih teorija ostvari, proizvod će biti pun pogodak. Imajući u vidu kvalitet i postojanost svih proizvoda ovog beauty brenda, s nestrpljenjem iščekujemo šta su nam to Rihanna i njen beauty tim pripremili. U opisima svih fotografija na Instagramu navodi se da je to proizvod koji se dugo očekuje i koji je mnogo puta tražen, a kao release date stavljen je datum – 26. april 2024.

we’ve been asking for an album actually

Najviše komentara, naravno, tiče se Rihannine muzičke karijere. Kada će, da li će i zašto neće biti novog albuma? Fanovi su neumorni sa ovim pitanjima, tako da na navedenoj takmičarskoj lestvici komentar-teorija, ova bi zapravo odnela ubedljivu pobedu. Iako pretpostavljamo da novi album nećemo videti/slušati u skorije vreme, to nam neće uticati na novonastali hype oko ovog misterioznog Fenty proizvoda.

Foto: Instagram: @badgalriri, @fentybeauty

Učitati još
Zatvori