I Rihanna potvrdila dominaciju pixie cut frizure
I Rihanna potvrdila dominaciju pixie cut frizure

I Rihanna potvrdila dominaciju
pixie cut frizure

Rihanna je svoju pojavu na modnoj sceni uslovila nonšalatnim promenana frizure, a jedina prava IT devojka do sada furala je gotovo svaki look čineći ga dominatnom stilskom filozofijom. Reklo bi se da je uspostavljanje nove muzičke ere sa sobom nevimonvno donosilo i novu frizuru, te je zaista novi žanr označavao i novi vizuelni identitet. Good girl gone bad i crni paž ostaće zapečaćeni kao neizostavna literatura pop kulture dok album Loud bespogovorno pamtimo po jarko crvenoj kosi.

Bilo kako bilo, Riri je 2016. godine izbacila poslednji muzički projekat, a sa Anti albumom nakratko smo prestali da pratimo promene frizure. Međutim, omiljena pop pevačica ne tako davno vratila se muzici i ponovo postala plavuša. Poslednje paparaco fotografije dodaju još jednu važnu informaciju – plavuša sa pixie cutom.

Nova frizura: I Rihanna potvrdila dominaciju pixie cuta

Nova frizura, drugačiji stil, konačno muzika?

Dominaciju pixie cut frizure najavila je manekenka Taylor Hill, a proglasila Rihanna. Između toga, čak se i Kylie Jenner oprobala u ulozi Kriss Jenner koja predstavlja simbol kratke kose i gorepomenutog pixie cuta.

Taylor Hill je nakon drastične promene frizure uspostavila i radikalnu promenu stila dok je Kylie Jenner jednostavno eksperimentisala u svom maniru. Shodno tome, ne možemo da se ne zapitamo da li bi nova frizura potencijalno moglo da označi novo modno razdoblje u koje nas Riri uvodi i to sa skrivenom namerom.

Bilo kako bilo, na nama je da se nadamo. Do tada, vreme je da se pozabavimo njenim pažljivo (ne)promišljenim fitom. Komad koji nam je prvobitno zapao za oko jeste Alair Le Teckel Shoulder Bag za koju smo postavili tezu da će biti najpopularnija torba sezone. Zatim, Riri nosi Gucci Tweed jaknu i Gucci Slingback cipele, kao i Bottega Veneta farmerke. Naočare su, očekivano, Balenciaga. I to Xpander Cat-Eye model.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori