Taylor Hill ima novu frizuru and we are here for it: Šta je Bixie Cut i kako ga nositi?
Taylor Hill ima novu frizuru and we are here for it: Šta je Bixie Cut i kako ga nositi?

Taylor Hill ima novu frizuru and we are here for it: Šta je Bixie Cut i kako ga nositi?

The Angels are back! Nekadašnji Viktorijin anđeo i jedna od najuticajnijih manekenki današnjice, Taylor Hill odlučila je da potpuno promeni svoj vizuelni identitet. Pre samo nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se u prvobitno pojavljuje u prepoznatljivom izdanju, a već u sledećem kadru njene duge kose više nema već je u prvom planu nova frizura. I sve to dok lip-sync-uje reči pesme Taylor Swift Look What You Made Me Do. U pitanju je takozvani Bixie Cut, a fanovi nisu bili sigurni da li je frizura prava ili je reč o perici korišćenoj za potrebe snimanja.

Ubrzo je usledio i dokaz da je Bixie Cut i više nego stvaran, a ono što je tipično za žene koje se odluče na drastične promene frizure jesto što nakon kose neretko uslede i radikalne promene stila i uspostavljanje nekih novih vizuelnih era.

Is „short hair era“ a thing?

Bob frizura je najdominantniji look ove sezone, a prve naznake njene superiornosti uočili smo u trenutku kada je početkom godine Zendaya skratila kosu. Ubrzo smo francuski zamenili italijanskim, a osmislili smo i nove načine stilizovanja poput Plush Bob efekta poput Else Hosk. Reklo bi se da su se mnoge poznate dame odlučile na nešto buntovničkije poteze kada je u pitanju skraćivanje kose, a omiljene devojke od stila iz regiona, takođe su uplivale u svoju short hair eru.

Šta je Bixie Cut i kako ga stilizovati?

Kao što i sam naziv naslućuje, Bixie Cut je frizura koja se nalazi na granici Bob i Pixie izgleda kose. Osim Taylor Hill, ovaj look furale su Alexa Demie i Halle Berry. Ono čemu smo svedočili jeste da Bixie But nema svoj univerzalan izgled već je prilično personalizovan i zavisi od senzibiliteta osobe koja se odlučila za ovu frizuru. Razbarušena ili sleek verzija, na vama je da odlučite.

Foto: Profimedia / Instagram

Učitati još
Zatvori