Pamela Anderson x Sonsie: „Vegan and cruelty free” kozmetika postala je bogatija za još jednog člana
Pamela Anderson x Sonsie: „Vegan and cruelty free” kozmetika postala je bogatija za još jednog člana

Pamela Anderson x Sonsie: „Vegan and cruelty free” kozmetika postala je bogatija za još jednog člana

U poslednjih nekoliko godina veliki broj poznatih ličnosti iz modnog, muzičkog i filmskog sveta odlučilo je da uplovi u kozmetičke vode. Kao rezultat toga, dobili smo brendove iza kojih stoje Selena Gomez, Hailey Bieber, Rihanna i mnogi drugi. Neki od ovih brendova fokusirali su se isključivo na šminku, a drugi i na skincare aspekat.

Najnovija članica ove grupacije, odnosno glumica Pamela Anderson, odlučila je da naglasak stavi na krilaticu vegan and cruelty free te zajedno sa saradnicima lansira tri proizvoda za lice – hidratantnu masku, balzam za usne i primer za lice u formi seruma.

The stress-free solution to skincare

Brend Sonsie bavi se kako spoljašnjom, tako i unutrašnjom lepotom. Beauty rutinu je u potpunosti pojednostavio i sveo na samo tri koraka, odnosno proizvoda napravljena od veoma kvalitetnih sastojaka.

Pamela Anderson naglašava da za nju prava lepota predstavlja slavljenje autentičnosti, a da se ona može postići isključivo brigom o sebi. U prilog činjenici da je manje u stvari više, ovi proizvodi formulisani su bez sulfata, parabena i silikona. Drugim rečima, oni ne sadrže sastojke koji nisu u službi vašeg zdravlja i vaše kože.

Beyond Healthy Skin

Maska, serum i balzam mogu se koristiti zasebno, ali najbolje funkcionišu kada se kombinuju zajedno. Rutina sačinjena iz tri koraka nije samo jasno i precizno formulisana, već je i etički upakovana. Svi proizvodi zadovoljavaju potrebu kože za dodatnom hidratacijom i daju joj sjaj tokom čitavog dana, a mogu se koristiti i u sklopu večernje rutine.

Three step beauty routine

Pamela Anderson i njen tim savetuju da se nega kože lica, nakon umivanja i čišćenja, započne sa SONSIE SUPER serumom koji funkcioniše kao baza i predstavlja ključnu stavku minimalističke rutine. Pored toga, ovaj serum može da se kombinuje i sa drugim serumima i uljima.

Nakon toga sledi MULTI MOISTURE maska koja sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt kruške. Ona se može koristiti kako tokom dana, tako i uveče. A sve što je potrebno jeste da nanesete malu količinu proizvoda i ostavite da ga koža upije. Takođe, masku možete da koristite i u debljem sloju te je ostavite na licu dvadesetak minuta, a nakon toga uklonite višak.

Naposletku, na red dolazi BASIC balzam za usne koji pruža glossy finish bez efekta lepljivosti. Pored toga što usnama daje sjaj, zbog određenih sastojaka pruža im i plumping efekat. Cena celokupnog seta iznosi 120 dolara.

Foto: Instagram @sonsieskin / Sonsie

Učitati još
Zatvori