Kylie Jenner presudila: Pixie cut je novi ultimativni look sezone
Kylie Jenner presudila: Pixie cut je novi ultimativni look sezone

Kylie Jenner presudila: Pixie cut je
novi ultimativni look sezone

Taman kad smo pomislili da je King Kylie era ponovo na snazi, najmlađa sestra iz Kardashian-Jenner klana nas je ponovo iznenadila novim izgledom kose. Naime, izgleda da je french girl estetika i dalje aktuelna, a Kylie Jenner je potvrdila da je pixie cut zaista look koji će dominirati ove sezone, a kratka kosa ponovo je postala glavna tema na beauty sceni.

Is short hair a thing now?

Reklo bi se da jeste. Naime, godina za nama bila je u znaku brojnih varijacija na temu bob frizure i to od trenutka kada je Zendaya skratila kosu. Ubrzo su nas dočekale francuske i italijanske verzije, a Elsa Hosk predstavila je i novi način stilizovanja koji smo nazvali Plush Bob efekat. Međutim, ni to nije bilo dovoljno. Nekadašnji Viktorijin anđeo, Taylor Hill, odlučila je da u potpunosti promeni svoj vizuelni identitet i značajno skrati kosu. Bixie cut je bila odlična odluka, a sa promenom frizure usledila je i svojevrsna promena stila.

Kylie in her Kris Jenner era

Nova dramatična promena izgleda Kylie Jenner neodoljivo podseća upravo na prepoznatljiv look Kris Jenner koja fura pixie cut dugi niz godina. Javnost je praktično nikada nije videla sa drugačijom frizurom, a Kylie je na Instagram objavi dodala kratak (i jasan) opis koji upućuje upravo na inspiraciju koja stoji iza nove vizuelne.

„Kris Jenner je trese“, napisala je Kylie.

Devil works hard, but Kris Jenner works harder je mantra za koju smo pomislili da se odnosi isključivo na nedokučive marketinške strategije mame-menadžerke, međutim izgleda da poslušne ćerke pronalaze inspiraciju u Kris Jenner nezavisno od kategorije delanja. And we are here for it – jer Kylie zaista izgleda odlično!

Ukoliko se odlučite za ovaj look, pronađite nekoliko ultimativnih načina stilizovanja o kojima smo uveliko govorili.

Foto: Instagram (@kyliejenner)

Učitati još
Zatvori