Otkrili smo inovativan duo za tretman kože sklone nepravilnostima – i donosimo sve detalje
Otkrili smo inovativan duo za tretman kože sklone nepravilnostima – i donosimo sve detalje

Otkrili smo inovativan duo za tretman kože sklone nepravilnostima – i donosimo sve detalje

Kiehl’s se ubraja među najpopularnije brendove kada je reč o skincare oblasti. Journal beauty team neretko ima priliku da se i sam uveri u delotvornost Kiehl’s kozmetičkih proizvoda koji postaju deo naše dnevne rutine nege kože. Zbog toga, uvek nas raduju svi noviteti koji dolaze od ovog kozmetičkog brenda. Ovog puta, pažnja je usmerena na kožu sklonu nepravilnostima. Naime, Kiehl’s predstavlja inovativni duo koji će vam pomoći da uklonite bubuljice bez osećaja bola na koži. U nastavku, donosimo sve detalje.

Revolucionarno rešenje za kožu bez nepravilnosti

Naime, revolucionarno rešenje za kožu bez nepravilnosti uključuje inovativni duo –  Truly Targeted Blemish-Clearing Solution providni tečni serum za kožu sklonu nepravilnostima i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion losion za lice.

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution

Klinički dokazano brzo smanjuje nepravilnosti i istovremeno sprečava nastanak mitisera i štiti od spoljnih uticaja. Ovaj nevidljivi tečni flaster deluje kao tretman za direktno nanošenje na nepravilnosti i stvara prozirnu barijeru koja efikasno smanjuje*: izraženost boje bubuljica kroz dva sata, veličinu bubuljica kroz 24 sata i tragove na koži kroz četiri nedelje.

*Zasnovano na stručnoj proceni ili rezultatima merenja u sklopu kliničkog ispitivanja

Ova formula je namenjena koži koja je sklona nepravilnostima i primenjuje njihovu jedinstvenu tehnologiju koja sadrži 2 % salicilne kiseline. Ovo je sastojak protiv nepravilnosti kojim se uklanjanju aktivne nepravilnosti i sprečava nastanak novih. Formulacija sadrži i 4 % nijacinamida i 0,2 % koren sladića. Ovo pomaže u smirivanju crvenila i smanjuje izgled tragova nepravilnosti na koži. Lactobacillus ferment i glicerin je kombinacija postbiotika i sredstva za zadržavanje vlage koja pomaže u jačanju barijere kože i povećava nivo hidratacije radi smanjenja neželjenih posledica kao što su suvoća, crvenilo i nadraženost.

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion

Osmišljen radi ciljanog uticaja na smanjenje suvišne masnoće i nepravilnosti na koži, ovaj osvežavajući gel-losion pruža trostruku efikasnost protiv nepravilnosti. Pomaže u njihovom uklanjanju, ublažava njihove tragove i sprečava nastanak novih nepravilnosti bez prekomerne suvoće. Ispitanici su istakli** da je upotrebom 100 % poboljšan izgled kože i uočeno 31 % manje fleka na koži nakon bubuljica.

Formulu koja ne isušuje i ne nadražuje kožu osmislili su stručnjaci, a sadrži: 1,2 % salicilne kiseline i 2 % nijacinamida. Ovo je optimalna dnevna koncentracija za kožu sklonu nepravilnostima. Takođe, za sprečavanje nastanka novih nepravilnosti i posvetljivanje fleka bez prekomernog isušivanja.

**Zasnovano na stručnoj proceni 75 ispitanika u sklopu kliničkog ispitivanja

Perfect match za svakodnevni tretman kože sklone nepravilnostima

Za optimalne rezultate koristite Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion kao svakodnevni tretman za kožu sklonu nepravilnostima i dodajte Truly Targeted Blemish-Clearing Solution kao tretman za direktno nanošenje na nepravilnosti. Truly Targeted Blemish-Clearing Solution može da se upotrebi kao poslednji korak u rutini nege kože jer se nevidljiva formula nadovezuje na UV i prodire ispod šminke.

Foto: Kiehl’s promo/ Instagram @kiehls.rs

Učitati još
Zatvori