Billie Eilish izbacuje svoj drugi parfem ‘Eilish No. 2’ ovog novembra
Billie Eilish izbacuje svoj drugi parfem ‘Eilish No. 2’ ovog novembra

Billie Eilish izbacuje svoj drugi parfem ‘Eilish No. 2’ ovog novembra

Ovog novembra, Billie Eilish izbacuje svoj drugi parfem, Eilish No. 2. Nakon što je 2021. debitovala sa svojim prvim parfemom koji sadrži note zašećerenih latica, kremaste vanile i toplog mošusa, pevačica je najavila izlazak drugog parfema za koji kaže da je želela da bude „sparniji i intimniji“ od svog prethodnika.

Otvarajući notama italijanskog bergamota i cveta jabuke, miris vas ubrzo prepušta notama crnog bibera, papirusa i maka, sa bazom koju čine palo santo, ebanovina i nagoveštaj mošusa. Kao i original, dolazi u bočici u obliku pevačicinog vrata i ključnih kosti, samo ovog puta u mračnijoj, sivoj boji.

Eilish vs Eilish No. 2 

Originalni Eilish pevačica opisuje kao veoma prijatan miris koji daje osećaj sedenja pored kamina. U odnosu na to, Billie je želela da Eilish No. 2 bude suprotno od toga – hladan i mračan, ali da učini da se osoba oseća nežno i seksi. Ovaj parfem „začinjeniji“ je od prošlog, a kao što pevačica kaže i rodno neutralniji.

„Želela sam da se osećaju kao da su iz iste porodice, ali da sami po sebi budu veoma različiti. Želela sam da se uopšte ne osećaju slično, a da se na neki način osećaju poznato.“ – Billie za W magazin o novom mirisu

Billie je takođe opisala ovaj miris kao „parfem koji nosite kada želite da mirišete zanimljivo„, i rekla da se nada da će ljudima parfem biti dobar za flertovanje, kao što je to njoj bio.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori