Niche parfemi koji ne treba da prođu ispod vašeg radara ovog leta
Niche parfemi koji ne treba da prođu ispod vašeg radara ovog leta

Niche parfemi koji ne treba da prođu
ispod vašeg radara ovog leta

Imati onaj jedan signiture scent ili eksperimentisati sa morem različitih parfema, večito je pitanje. Iako smo sigurni da postoje ovde oni među nama koji su se ipak opredelili za prvu opciju, mi se još uvek nismo odrekli isprobavanja i pronalaženja novih mirisa koje neumorno dodajemo u naše kolekcije. Toplije vreme neminovno podrazumeva da posežemo za nešto lakšim i svežijim notama, iako se takođe nešto jači mirisi večito nalaze u našoj rotaciji. Međutim, jedan od trendova koji svedočimo u poslednje vreme, jeste upravo okretanju ka niche industriji parfema i novom svetu mirisa koji oni nude. Niche parfemi i ova cela industrija zamenili su mnogima njihove omiljene dugogodišnje mirise. Stoga, aako vi želite da napravite ovu promenu u vašom životu, znamo odakle možete da počnete.

We’re going niche 

Entuzijasti niche parfema su pripadnici usko povezane zajednice koji dele veliku strast za zanatske mirise. Iako ulazak u ovu zajednicu može delovati pomalo zastrašujuće, pa i da izaziva svojevrsni imposter sindrome, uveravamo vas da je sada pravo vreme da napravite prvi korak. Niche parfemi su sve češća tema među beauty zajednicom društvenih mreža. U prevodu, ulazna vrata u ovaj svet su sada otvorenija nego ikada.

Parfimeri koji kreiraju ove mirise deluju kao majstori umetnici koji pažljivo mešaju retke i egzotične sastojke kako bi stvorili mirisna remek-dela. Ovi zanatlije su oslobođeni ograničenja tržišnih trendova i masovne privlačnosti. Upravo to im omogućava da istraže svoju kreativnost i pomeraju granice tradicionalne kompozicije mirisa.

Plivati u vodama niche parfema znači posvetiti posebnu pažnju u kreiranju sopstvenog mirisnog identiteta. Međutim, ukoliko ne znate odakle da počnete, ili tragate za novim dodacima vašoj letnjoj kolekciji, tu smo da pomognemo. U nastavku donosimo niche parfeme za koje smatramo da ne treba da prođu ispod vašeg radara.

Učitati još
Zatvori