312 Saint-Honoré je must-have mirisna nota koju ovog leta dodajemo na policu sa parfemima
312 Saint-Honoré je must-have mirisna nota koju ovog leta dodajemo na policu sa parfemima

312 Saint-Honoré je must-have mirisna nota koju ovog leta dodajemo na policu sa parfemima

312 Saint-Honoré

312 Saint-Honoré je must-have mirisna nota koju dodajemo na policu sa parfemima. Blago spicy ružičasti biber u kombinaciji sa cvetnim notama, irisom i cvetom narandže, te toplom tonkom ostavlja senzualan trag na koži, koji će vas nositi kroz proleće i leto pred vama. U pozadini 312 Saint-Honoré mirisa probijaju se mirisi cveta narandže, kao i mošusa. Zbog toma kompletna mirisna nota dobija neodoljivo senzualnu i zavodljivu draž.

Sa ciljem da kreira miris kao posvetu prvom BDK butiku u Parizu, David Benedek, osnivač brenda BDK inspiraciju za 312 Saint-Honoré je pronašao u enterijeru. I to u belom kamenom, staklu i betonu, kao i detaljima koji su uticali na prozračnost parfema. I baš poput skladnosti pariske arhiteksture i ovaj parfem se stapa s kožom. A opet je dovoljno dominantan da uživate u njemu ceo dan. Prozračnost, koju Benedek spominje, čini ga idealnim za dane pred nama jer neće ni sekunde preopteretiti osobu koja ga nosi. No nismo sigurni i ne možemo obećati da vam neće preuzeti svaku misao.

BDK Parfums

Brend BDK Parfums jedan je od trenutno najzanimljivijih brendova na pariskoj sceni. Iako osnovan tek 2016. godine, zbog svojih specifičnih i kreativnih mirisa, iza kojih stoji Francuz David Benedek, brzo je postao jedan od intrigantnijih imena. Odrastao na Korzici gde je detinjstvo provodio s bakom, koja je imala vrt prepun cveća, David se svakodnevno susretao s celim opusom mirisa. To je na neki način odredilo njegov put. Sa samo 24 godine odlučio je da pokrene brend parfema BDK Parfums. Pravo iz Pariza, ovaj it brend parfema od nedavno je dostupan u beogradskom LAB-u, sa sve četiri kolekcije – Collection Parisienne, Collection Matieres, Collection Azur te Collection Exclusive. Od nedavno su dostupne i mirisne sveće, kolekcija Les Nocturnes, s pet izvanrednih mirisnih kombinacija za dom koje morate isprobati. Zahvalićete nam kasnije.

312 Saint-Honoré

312 Saint-Honoré se u gornjim notama otvara brazilskim ružičasti biberom, lišćem ružičastog bibera te esencijom francuske anđelike. U njegovoj sredini su beli cvet narandže, tonka i puderasti iris, dok donje note čine ambroxan, drvenaste esencije ouda s Tajlanda i topli mošusi. Kako opisuju iz kuće BDK Parfumes, 312 Saint-Honoré  je jedan od najurbanijih parfema BDK kuće koji istovremeno ima u sebi i dašak pariskog lifestylea. Intiman je, poziva vas na povezivanje sa sobom, ali i otvoren prema svetu oko vas. Senzualan, mineralan i mošusni parfem za sebe, možemo ga nazvati i skin mirisom. Delikatni, zavodljiv, svež i drvenasti. Još jedan u nizu BDK mirisa koji ćete prigrliti i obožavati od prvog momenta, isprobajte u LAB showroomu na već poznatoj adresi u LAB-u u Beogradu.

Foto: LAB

Učitati još
Zatvori