Novi parfem brenda BDK Parfums dostupan u LAB-u
Novi parfem brenda BDK Parfums dostupan u LAB-u

Novi parfem brenda BDK Parfums
dostupan u LAB-u

Nakon što smo zvanično otvorili vrata LAB beauty concept store-a, radujemo se da vam pretstavimo sve njihove novitete, kao što su Augustinus Bader i Westman Atelier proizvodi. Tako smo i ovaj put odlučili da vam predstavimo brend BDK Parfums i novi parfem, dostupan u LAB-u.

Pas ce Soir Extrait je ekstrakt popularnog niche parfema, koji će vas opiti svojim notama, a dostupan je u pravo vreme – za novu jesenju sezonu

BDK Parfums

Brend BDK Parfums jedan je od trenutno najzanimljivijih brendova na pariskoj sceni. Iako osnovan tek 2016. godine, zbog svojih specifičnih i kreativnih mirisa, iza kojih stoji Francuz David Benedek, vrlo brzo je postao jedan od intrigantnijih imena. 

David je odrastao na Korzici gdje je detinjstvo provodio s bakom, koja je imala vrt prepun cveća. Tako se svakodnevno susretao s celim opusom mirisa. To je na neki način odredilo njegov put. Sa samo 24 godine odlučio je pokrenuti brend parfema. BDK Parfums, dostupan je u beogradskom LAB-u, sa sve četiri kolekcije – Collection Parisienne, Collection Matieres, Collection Azur te Collection Exclusive. Od nedavno su dostupne i mirisne sveće, kolekcija Les Nocturnes, s pet izvanrednih mirisnih kombinacija za dom koje morate isprobati. Zahvalićete nam kasnije.

Pas ce Soir Extrait

No, ono na šta je LAB posebno ponosan je da u stopu prati svetske premijere. Tako je u showroom doveo upravo novi BDK parfem, koji je istovremeno lansiran u Parizu. Radi se o Pas ce Soir Extrait mirisu, ekstraktu svima već toliko dobro poznatog Pas ce Soir parfema. Najnovija BDK kreacija stigla je baš u pravo vreme, pred novu jesenju sezonu. Zbog čega ćete još više uživati u njenim voćno – gurmansko – začinskim notama.

Pas ce Soir Extrait pobuđuje misteriju pariske senzualnosti u zanimljivoj i obuzimajućoj kombinaciji ekstrakta kakaa, sočne kruške, mandarine i aromatične esencije crnog bibera te đumbira. Radi se o 30% većoj koncentraciji mirisa od one u originalnom Pas ce Soir-u, zbog čega nas Pas ce Soir Extrait čini još zavisnijim te još više osvaja. U srednjim notama su apsolut jasmina iz Maroka, slatka dunja i cvet narandže, koji daju dodatnu toplinu mirisu. Bazne note za snagu i dubinu mirisa čine pačuli iz Indonezije, vanila, cashmeran, ambroxan i benzoin. Sinergija svih nota čini impresivnu i nezaboravnu kombinaciju, koju ćete obožavati na koži celu jesen i zimu.

David Benedek virtuoz je u spajanju prepoznatljive pariske esencije i savremenih trendova, a to je ponovno uspešno pokazao u ovoj svojoj poslednjoj kreaciji za koju su zaslužni najbolji francuski nosevi. Svratite u LAB po svoj Pas ce Soir Extrait uzorak i saznajte je li upravo on vaš novi omiljeni niche miris.

 

Za dodatne informacije, posetite: @thelabstore.rs

Učitati još
Zatvori