7 savršenih: Balzam za usne
7 savršenih: Balzam za usne

7 savršenih: Balzam za usne

Dolazim zima, a sa njom i ključna reč – h i d r a t a c i j a. Hidratacija lica, tela ali i – u s a n a. Ne čekajte da ispucaju, na vreme se (preventivno) naoružajte nekim od najhvaljenijih proizvoda za negu usana i dočekajte hladno vreme spremni.

Journal beauty sekcija rešila je da (na kratko) preotme rubriku 7 savršenih, koja je do sad bila rezervisana za modne komade, i predstavi vam 7 ultimativnih proizvoda za hidrataciju usana.

Inovacije na tržištu

Kako beauty industrija konstantno napreduje i na dnevnom nivou otkrivamo nove sastojke za negu kože, tako je i standardni balzam za usne doživeo svojevrsni upgrade. Sastojci kao što su hijaluronska kiselina, skvalan i peptidi sastavni su deo skoro svih proizvoda za negu nove generacije, pa tako i one za negu usana.

Ovi (od skoro) neizostavni sastojci pružaju vašim usnama preko potrebnu hidrataciju, a svaki od naših odabranih balzama sadrži bar jednu od navedenih hidrirajućih komponenti. Svi imaju jako afirmativne komentare korisnika, a krasi ih još jedna zajednička odlika – prokleto dobro mirišu. Od kultnog Glossier Balm Dotcom labela, do najviralnijeg Rhode lip tint proizvoda u novim nijansama – popisali smo listu balzama za usne koje morate posedovati.

Balzam za usne – HOW TO

Verovali ili ne – postoje pravila o korišćenju balzama za usne. Možete ih koristiti svakodnevno, preventivno ili kada osetite prve znakove suvih ili ispucalih usana, ali jako je bitno da se pridržavate jedne stvari – ne preterujte u korišćenju ovih proizvoda. Preterano neprirodno hidriranje osetljivih usana može dovesti do kontraefekta i – dodatno ih isušiti.

Dakle, nanesite tanak sloj na usne i nemojte ga podebljavati u narednih sat vremena, neka ga usne prirodno apsorbuju. Ukoliko jedete ili pijete, nakon obroka možete ponovo naneti tanak sloj, ali ne previše puta u kratkim vremenskim intervalima.

7 savršenih / balzam za usne

Balzam za usne
Glossier lavender balm dotcom
Balzam za usne
Laneige lip glowy balm / berry fruits rouge
Sol de janeiro brazilian kiss lip butter
Balzam za usne
Rhode peptide lip tint / espresso rich brown
Sugar Advanced Therapy Treatment Lip Balm
Balzam za usne
Rose inc lip treatment
Summer fridays lip butter balm

Foto: Rhode, Summer Fridays, Sugar, Rose INC, Laneige, Sol de Janeiro, Glossier | Instagram / @rhode / @glossier

Učitati još
Zatvori